Hoe kan ik de instellingen op een PowerPoint Slideshow wijzigen

Hoe kan ik de instellingen op een PowerPoint Slideshow wijzigen


Binnen PowerPoint zijn er vele instellingen die kunnen invloed hebben op hoe de diavoorstelling zal spelen wanneer het tijd is om de presentatie te geven komt. Het type van het scherm, het aantal dia's, de resolutie en of u de Presenter View gebruiken, worden alle bestuurd vanuit de instellingen voor diavoorstellingen in PowerPoint. Omdat de software in de eerste plaats is ontworpen voor het geven van presentaties, er is een hele tab op de Microsoft Office-lint waarmee u de instellingen van de diavoorstelling aan te passen.

instructies

1 Open Microsoft Office PowerPoint. Klik op het tabblad "Slide Show". Hier vindt u de verschillende diashow instellingen die uw PowerPoint-presentatie van invloed kan vinden.

2 Klik op "Set Up Slide Show" om het grootste deel van de beschikbare instellingen te zien. Kies het type van de presentatie zal zijn, of gegeven door een spreker, een individu of draait op een kiosk. Selecteer het aantal dia's dat zal worden getoond, uit alle van hen, om een ​​bereik of zelfs specifieke dia's.

3 Geef aan of de diavoorstelling wordt herhaald of eindigen op de laatste dia met de "Loop Continuously" in. Vink het vakje aan "Show zonder vertelling" of "Show zonder Animation." Kies de kleur van de annotatie pen uit de "Pen Color" drop-down menu. Selecteer of de dia's handmatig of volgens timings geprogrammeerd in de dia's zal bevorderen. Vink het vakje te gebruiken "Presenter View."

4 Selecteer het selectievakje om "Use Hardware Acceleration Graphics." Hierdoor kan de grafische kaart van uw computer om de belasting van de presentatie graphics en animaties te behandelen in plaats van de belangrijkste computer processor. Klik op het drop-down menu naast 'Slide Resolution Show "om te selecteren hoe hoog de trouw van de presentatie zal zijn. Normaal gesproken wil je "Use Current Resolution", zodat de presentatie zal de monitor overeenkomen, maar als de diavoorstelling langzaam loopt kunt u de resolutie om de prestaties te verhogen verminderen. Klik op "OK" als je klaar bent.

Hints

  • Test uw instellingen in repetitie voordat je ze in de voorkant van een live publiek.
  • Presenter View kunt u uw dia's en notities te zien op een monitor of laptop voor je terwijl het publiek alleen de huidige slide ziet op het hoofdscherm.