Hoe Refill Epson Stylus inktcartridges

De cartridges worden gebruikt in de Epson Stylus lijn van printers zijn zeer vergelijkbaar met die welke worden gebruikt in de andere printers. Een handvol cartridges - zoals S020034, S020047 en S020049 - kan een iets andere bijgevuld techniek nodig, maar ze in feite inhouden opening een vulopening in de boven naar beneden in de inktkamer in werking. Zodra de kamer toegankelijk is, kunt u een eenvoudige refill kit met een spuit fles naar de kamer te vullen, zoals bij de meeste printer-cartridges.

instructies

1 Houd de cartridge ondersteboven, zodat de afvoer gaten om de printer papier staan ​​bovenaan. Bedek elk gat met een stukje tape, draai de cartridge rechtop.

2 Maak een gat in de bovenkant van de cassette boven elke inktkamer. Voor de meeste cartridges, gewoon porren een gat door het label met een tandenstoker. Met cartridges zoals de Epson Stylus 34 (de behuizing van die zwart), terug te trekken het etiket te vullen gaten openbaren en doorboren het zegel van elk huis. Voor de 47 of 49 kleuren cartridge, boor een 1/8-inch gat in de schaal tussen het label en de voorkant.

3 Bepaal welke kleur inkt is in welke kamer (als je het navullen van een kleuren cartridge). De tandenstoker gebruikt om het gat te prikken moet trekken uit wat inkt te laten zien. Als u een cartridge waarin u het label direct doorboord, de volgorde van de kleur kamers is meestal cyaan, magenta en geel. Als u het gat op een andere manier (zoals bij de 34, 47 of 49 cartridges) gecreëerd, de volgorde is meestal magenta, cyaan en geel.

4 Vul de spuit fles met 5 ml inkt. Steek de naald in de vulopening en de inkt te injecteren. Er kan een spons in de kamer, dus zorg ervoor dat de naald gaat helemaal door naar de bodem. De 34 cartridge duurt tot 12 ml inkt.

5 Tape over de vulling gaten die u hebt gemaakt. Als u de gaten, plastic pluggen geboord (zoals die zijn opgenomen in een refill kit) kan net zo goed werken. Laat de tape op de outlet gaten terwijl u de cartridge in de Epson Stylus printer te vervangen.

6 Voer een reiniging of priming fietsen op de printer met de cartridge is geïnstalleerd. Een tot drie cycli voldoende. U kan ook nodig zijn om te laten de cartridge staan ​​in de printer 's nachts, of tot 24 uur.

Hints

  • Hoe eerder u de cartridge voordat deze volledig leeg is, hoe minder tijd je nodig zouden hebben om de standaard cartridge te laten na het bijvullen.
  • Spoel altijd de spuit na het vullen van een inktkamer.