Hoe maak je een persoon in Amerika

Hoe maak je een persoon in Amerika


Amerika is een groot land, maar toch, het is vrijwel onmogelijk om te verdwijnen zonder een spoor. Gaan in volledige ondergedoken is moeilijk, omdat onze informatie op een regelmatige basis in een groot aantal databases wordt ingevoerd. rijbewijsgegevens, fiscale gegevens, bankrekeningen, creditcards en andere documenten maken het relatief eenvoudig om een ​​persoon te traceren, ondanks of ze willen worden gevonden.

instructies

1 Compileer alle gegevens die je hebt over de persoon die je zoekt. Haar wettelijke naam, vorige adressen, sofi-nummer, telefoonnummers en geboortedatum zijn alle nuttige informatie. Maak een bestand van deze informatie en houdt het allemaal in één handige locatie.

2 Neem contact op met alle wederzijdse kennissen, vrienden van de persoon, collega's, familieleden en exen. Het is mogelijk dat iemand, ergens weet waar deze persoon nu is. Het is gewoon een kwestie van het vinden van de juiste verbinding. Zelfs horen zeggen en geruchten kan een graan of waarheid die je op het juiste spoor kan zetten bevatten.

3 Zoek de persoon op het internet. People Finder websites zoals zoals whitepages.com, spokeo.com, zabasearch.com, pipl.com en anywho.com kunt adressen en telefoonnummers te onthullen. Zoek social networking sites zoals facebook.com, twitter.com en myspace.com om te zien of u kunt contact met hem via zijn eigen pagina. Controleer alle wederzijdse kennissen om te zien of hij wordt vermeld als een vriend van hen. Doe een algemene internet zoeken. Typ de zijn naam in een zoekmachine. Kies verschillende opties zoals afbeeldingen, nieuws en video op de kans dat je de informatie die je nodig hebt kunnen vinden.

4 Huur een betaalde dienst om haar te vinden. Dit geeft je meer toegang tot extra informatie geven, dan kunt u verkrijgen op de vrije zoekopdrachten. Vorige adressen, strafregister, familieleden namen, huwelijk en echtscheiding records en andere informatie is beschikbaar voor een kleine vergoeding. U kunt een eenmalige rapport bestellen of kopen een doorlopend abonnement. Sommige van deze diensten zijn intelius.com, integrascan.com en publicrecordfinder.com.

5 Controleer de openbare registers. Kijk in databases en geschreven verslagen van de huwelijken, geboorten, sterfgevallen, arrestaties en andere informatie. Je weet nooit waar je dat nugget van informatie zou kunnen vinden om u te leiden naar de persoon.

6 Huur een prive-detective. Hoewel dit kan duur zijn, als al het andere faalt, het kan uw beste optie. Een professionele heeft toegang tot informatie en methoden die je misschien niet bewust van.

7 Registreer haar met de National Center for Missing volwassenen. U kunt dit alleen doen als je denkt dat ze in gevaar is of heeft een ontmoeting gehad met vals spel. E-mail ze op [email protected] voor info over hoe om dit te bereiken of toegang krijgen tot hun richtsnoeren op theyaremissed.org. Klik op "Services" en kies dan "Registreer een ontbrekende persoon."

Hints

  • Wees geduldig. Het vinden van een persoon uit je verleden kan enige tijd duren, maar als je ijverig bent, uw kansen op succes zijn goed.