Hoe snel Laad je USB Flash Drive

Hoe snel Laad je USB Flash Drive


USB flash drives zijn er in alle soorten en maten, maar ze allemaal vrijwel hetzelfde doen, ze zijn allemaal ontworpen om informatie op te slaan. Tegenwoordig komen ze met honderden verschillende mogelijkheden van LED-verlichting, grote opslagcapaciteit, en vingerafdruk scanners, maar soms moet je gewoon een paar bestanden te kopiëren echte snel in en uit te komen! Dit artikel zal u laten zien hoe u snel gebruik maken van uw USB flash drive; moet ten hoogste 5 minuten.

instructies

1 Eerst moet je aan te sluiten op de computer. Windows moet pop-up een bericht dat zegt dat het nieuwe apparaat geïnstalleerd. Lees dit bericht, kan het u nodig heeft om uw computer opnieuw opstarten om deze goed te laten werken. Zo niet, dan klikt u gewoon ok en te krijgen op uw manier.

2 Nu moet je het openstellen van de USB flash-apparaat op de computer. Ga naar "mijn computer" en selecteer uw draagbare apparaat. Het moet een van de letters verderop in het alfabet, langs C of D.

3 Volgende bent u klaar om uw bestanden te selecteren om te kopiëren. Zoek de muziek, films of andere bestanden die u wilt kopiëren. U kunt of klik met de rechtermuisknop en kopiëren en plakken, of sleep-de keuze is aan jou.

4 Nadat u uw bestanden hebt gekopieerd, wacht een paar seconden voor het uittrekken van uw USB-drive. Zorg ervoor dat er niets is te kopiëren naar het station als je het eruit te trekken.

5 Nu ben je klaar! Hoe snel en pijnloos was dat?