Hoe maak je een afbeelding van een grens in CSS Vervangen

Hoe maak je een afbeelding van een grens in CSS Vervangen


Cascading Style Sheets (CSS) zijn een style sheet taal Web ontwikkelaars gebruiken om het uiterlijk van documenten geschreven in een opmaaktaal zoals HTML of XML te veranderen. Deze optie biedt Webdesigners veel flexibiliteit omdat ze allemaal het grenst aan hun websites met een enkele CSS-regel het kan vervangen in plaats van het bijwerken van elk individueel HTML-bestand. De "border-image" CSS code maakt het mogelijk om een ​​afbeelding te gebruiken in plaats van de lijn grenzen. U kunt een ander beeld, zelfs opgeven voor elk van de grens van de vier zijden.

instructies

1 Open uw FTP-toepassing. Navigeer naar uw foto's directory. Upload de afbeelding of afbeeldingen die als uw border zal dienen.

2 Open uw CSS-bestand in uw web applicatie-ontwikkeling.

3 Typ de volgende code in uw CSS-bestand, het vervangen van elk element volgens uw eigen voorkeuren:

border: 50px dubbele oranje;

border-image: URL ( "border-image.png") 25 30 10 20 te herhalen;

De "50px" in de eerste regel geeft de breedte van de grens voor browsers die niet de "border-image" code begrijpen. "Double orange" is ook een fallback, het opgeven van een dubbele oranje lijn te verschijnen in plaats afbeelding van de grens van.

De "URL" geeft de locatie op uw server waar het de grens woont. De vier cijfers behelzen ofwel het aantal pixels (zoals in het voorbeeld hierboven) of percentage (zoals aangegeven door een "%" teken na elk nummer) side elke afbeelding die wordt gebruikt om de grens, vanaf de bovenkant, rechts, onder, links.

De hoek delen van het beeld altijd in de bijbehorende plaats in het beeld grens worden gezet. De regel aan het einde van de code ( "repeat" in dit voorbeeld) geeft de browser wat moet worden gedaan in het midden grensgebieden. "Herhalen" De tegels van het beeld; "Stretch", rekt het beeld; "Round" De tegels van het beeld, zodat een ronde aantal tegels passen, het beeld anders schalen.

Hints

  • U kunt de weergave van beeld weerszijden van de grens handvat afzonderlijk door op vier afzonderlijke regels code, een voor elk van de boven, onder, links en rechts. Upload een andere afbeelding voor elke kant, dan verandert dat deel uitmaakt van elk beeld dat u wilt en weer te geven hoe om ze te tonen.