Hoe maak je een video te maken met behulp van PowerPoint

Hoe maak je een video te maken met behulp van PowerPoint


U kunt een diashow of video met PowerPoint om uw presentatie dramatischer te maken en verbeteren van de visuele en geluid impact op uw publiek. U kunt ook PowerPoint gebruiken om een ​​diashow of video voor persoonlijk gebruik, zoals een video van uw laatste familie vakantie te creëren.

instructies

1 Sla uw foto's, videoclips, muziek of geluid in een aparte map bestand op uw computer of door ze op te slaan op cd's of dvd's.

2 Start de PowerPoint-applicatie door te gaan naar "Start", gevolgd door "Programma's", "Microsoft Office" en "PowerPoint."

3 Open een nieuwe dia. Kies de dia ontwerp of de lay-out door te klikken op de monsters aan de rechterkant.

4 Typ de titel van de video of diavoorstelling, en klik op de tekst lay-out voor meer opties. U kunt kiezen voor het lettertype, grootte en kleur.

5 Voeg de achtergrond effect of ontwerp via de opties aan de rechterkant van de PowerPoint-scherm.

6 Open een andere dia, die u kunt gebruiken om foto's of video's te laden.

7 Laad je foto's door te klikken op "Insert" en vervolgens "Beeld." Kies dan uit "Beelden uit bestand", "Scanner" of "Camera".

8 Selecteer de foto's en upload ze één voor één.

9 Voeg uw audio of muziek door te klikken op "Insert", gevolgd door "Movies" en "Sounds." U kunt kiezen uit "Geluid uit bestand" of "Audio-cd afspelen." U kunt ook geluiden met behulp van deze functie op te nemen door te kiezen voor "Record Geluiden" in het menu.

10 Plaats de cd als uw muziekbestanden op een cd.

11 Klik op "Play" op de onderste rechterkant van de PowerPoint-scherm of klik op het pictogram of "Volume" "Sound". Kies ofwel "Automatic" of "bij het klikken op de dia."

12 Upload filmclips door te klikken op "Insert", gevolgd door "Films en geluiden" en "Movie van Clip Organizer" of "Movie uit bestand."

13 Kies de filmclip van uw selecties.

14 Maak overgangen door te kiezen uit de selectie aan de rechterkant van de PowerPoint-scherm. Klik op "Animation Schema's 'en kies vervolgens elk type animatie voor elke dia.

15 Sla uw voltooide PowerPoint door te klikken op "File" en vervolgens "Opslaan als" en het benoemen van de file.

16 Speel uw PowerPoint video op uw computer of sluit uw computer naar een projector, zodat u kunt zien op een groot scherm.

Hints

  • Voor een betere presentatie, bewerken van het geluid en de overgang te coördineren met elkaar voor een goede timing.
  • Movie-making software is gemakkelijker te gebruiken dan PowerPoint.