Hoe kan ik MSN Messenger verwijderen in XP

Hoe kan ik MSN Messenger verwijderen in XP


MSN Messenger is een communicatie-instrument waarmee gebruikers met een actieve internetverbinding om instant messages naar elkaar versturen. De MSN Messenger-software wordt automatisch geïnstalleerd op uw computer met het besturingssysteem Windows XP. Als je MSN Messenger niet gebruikt, kunt u om het te verwijderen van uw computer. De MSN Messenger instant messaging-programma kan volledig worden verwijderd vanuit Windows XP.

instructies

1 Klik op de groene knop "Start" in de linker benedenhoek van het bureaublad van Windows XP. Markeer de knop 'Instellingen' in het menu dat met uw cursor verschijnt.

2 Single klik op de "Control Panel" knop die is opgenomen in het menu aan de rechterkant van de knop 'Instellingen'. Dubbelklik op het pictogram 'Add or Remove Programs "zodra het venster Configuratiescherm is geladen.

3 Zoek MSN Messenger in de lijst van programma's, zodra de lijst heeft ingevuld op uw computer is geïnstalleerd. Klik met de linkermuisknop op MSN Messenger om deze te markeren.

4 Klik op de knop 'Verwijderen', dat na het selecteren van MSN Messenger verschijnt. Windows XP zal automatisch verwijderen van MSN Messenger van uw systeem.

5 Herstart de computer om het verwijderen van MSN Messenger af te ronden. Zodra uw computer laarzen back-up, zal MSN Messenger volledig gewist uit Windows XP en uw computer.