Hoe het opzetten van een draadloze router met een 2 Wire DSL Modem

Hoe het opzetten van een draadloze router met een 2 Wire DSL Modem


2wire DSL-modems omvatten ingebouwde draadloze routers. Als u nog een draadloze router met een 2Wire gebruiken, moet de 2Wire in bridge-modus worden geplaatst. Brugwijze schakelt de router en firewall-functionaliteit van de 2Wire en maakt het mogelijk om als een normale modem. Het zal alle informatie door te geven aan de draadloze router achter de rug. De draadloze router zal dan ook verantwoordelijk zijn voor de authenticatie van de verbinding met behulp van een referenties van de internet service provider vereist zijn.

instructies

1 Navigeer naar "192.168.1.254/mdc" in uw browser. Dit zal een geavanceerde interface voor de instellingen van de 2Wire modem weer te geven. Deze interface is gericht op gevorderde gebruikers.

2 Klik op de link "Configure" te krijgen in de breedbandverbinding instellingen. Wijzig het type verbinding met de optie "DHCP". Ook, schakelt u de optie "ATM PVC Search" en klik op de knop 'Verzenden' om deze instelling op te slaan.

3 Klik op de link "Configure Services" te krijgen in de pagina routing instellingen. Schakel de optie routing hier en klik op de knop 'Verzenden'. De 2Wire modem is nu in bridge-modus.

4 Sluit de draadloze router aan de 2Wire modem met een Ethernet-kabel. Het snoer kan gaan in een van de vier poorten op de 2Wire en moet in de ingangspoort gaan op de draadloze router.

5 Werk uw gebruikersnaam en wachtwoord in de instellingen van de draadloze router. Volg de instructies van de fabrikant op de toegang tot interface van uw specifieke router. De router zal de verbinding te verifiëren en laat de computer aan te sluiten via de draadloze signaal.