Hoe te Rar bestanden te openen op een Mac

.rar Is een bestandsformaat dat wordt gebruikt om de computer bestanden te comprimeren en maak ze kleiner. .rar-Bestanden kunnen worden opgesplitst in even grote delen voor het archiveren en ze kunnen ook met een wachtwoord worden beschermd. Om een ​​.rar op je Mac te openen, moet u meestal speciale software.

instructies

Vouw de Bestanden met Decompression Software

1 Meer informatie over .rar bestanden. .rar-Bestanden zijn populair bij Windows-gebruikers (de belangrijkste .rar expander zijn WinRar), maar u kunt ook openen .rar bestanden op je Mac.

2 Gebruik StuffIt Expander als uw computer draait Mac OS X. Dit programma is ingebouwd in het systeem. U kunt StuffIt Expander gebruiken om .rar bestanden uitpakken op je Mac (zie bronnen hieronder). StuffIt Expander opent ook een aantal andere gecomprimeerde bestandstypen.

3 Gebruik een decompressie tool zoals unRarX om bestanden te openen .rar op een Mac (zie bronnen hieronder). UnRarX is beschikbaar voor Mac OS X 10.0 en hoger.

4 software te downloaden, zoals RAR Expander, die Apple scripts ondersteunt en kan ook meerdere archieven uit te breiden in een keer (zie bronnen hieronder).

5 Open .rar bestanden op je Mac door de bestanden te slepen en vervolgens neer te zetten op het pictogram van uw expander software. De software zal dan decomprimeren en open de bestanden, zodat u ze kunt gebruiken.

Hints

  • Maak je eigen gecomprimeerde rar-bestanden met compressie software en ruimte te besparen op uw harde schijf. StuffIt heeft deze mogelijkheid.
  • Vóór het openen van een .rar file, altijd voor zorgen dat het uit te voeren door middel van een virusscanner als je niet weet waar het bestand vandaan kwam.
  • In sommige gevallen worden grote bestanden te splitsen in meerdere rar bestanden die we "volumes." U weet wanneer u een multiple-volume .rar bestand door de bestandsnaam extensie. De belangrijkste bestand dat je nodig hebt om te decomprimeren zal worden geëtiketteerd .rar00, met extra bestanden met het nummer .rar01, .rar02, etc. Als je niet alle van de kleinere volumes, zou u niet in staat zijn om de belangrijkste bestand te openen. U moet de ontbrekende bestanden te krijgen van de oorspronkelijke auteur.