Hoe kan ik MSN Web Messenger downloaden

MSN Messenger, die Windows Live Messenger werd omgedoopt in 2005, is een populaire instant messaging service gehost door Microsoft. De standaard manier om toegang te krijgen tot de Windows Live Messenger-service is door middel van een programma op de computer is geïnstalleerd. Echter, wanneer u het internet door middel van een gedeelde computer, mag u niet wilt om software te installeren, of zelfs dat het vermogen. Om dit probleem op te lossen, Microsoft biedt een web-based versie, genaamd MSN Web Messenger of Windows Live Web Messenger. Als u Windows Live Web Messenger gebruikt hebben in het verleden, kunt u zijn opgevallen dat het niet langer wordt gehost op de eigen website. U kunt nog steeds downloaden MSN Web Messenger of Windows Live Web Messenger via de Windows Live-website.

instructies

1 Open een webbrowser en navigeer naar de inlogpagina voor Windows Live.

2 Voer uw MSN of Windows Live Messenger-ID en wachtwoord in en druk op "Enter" of klik op de "Aanmelden" knop. De browser geeft de hoofdpagina voor alle Windows Live-services.

3 Klik op de "Meld u aan bij Messenger" link aan de rechterkant van het venster. Uw browser tekenen bij Windows Live Messenger, en de rechterkant van het venster toont een lijst van de contacten die online zijn.

4 Klik op de naam van een contactpersoon om een ​​nieuwe chatsessie te openen. Typ een bericht in en druk op "Enter" om het te verzenden.

5 De muisaanwijzer over het woord "Messenger" aan de bovenkant van het venster om de opties voor Windows Live Web Messenger. Klik op "Contacts" om uw contacten, bekijken "Profile" om uw persoonlijk profiel te bekijken en te bewerken of "Add Friends" om een ​​nieuw contact toe te voegen. Nieuwe contacten die u toevoegt tonen ook wanneer u zich aanmeldt bij de standalone versie van Windows Live Messenger.

6 De muisaanwijzer boven "Messenger" en klik op "Afmelden bij Messenger" om in te loggen off van Windows Live Web Messenger, of klik op de "Sign Out" link in de rechterbovenhoek van het scherm om uit alle Windows Live-services te ondertekenen , met inbegrip van Hotmail.