Hoe kan ik foto's naar e-mail als bijlagen Scan

Hoe kan ik foto's naar e-mail als bijlagen Scan


U kunt soms een afbeelding wilt verzenden via e-mail naar een vriend. Als de afbeelding een afgedrukte foto of voorwerp, gebruik dan een scanner te importeren en zetten het beeld in digitaal formaat. Bij het scannen van een afbeelding, kiest u het formaat. Voor afbeeldingen zoals foto's, de .jpg-extensie werkt het beste. Voor gedrukte artikelen, de extensie .pdf is ideaal.

instructies

Hoe kan ik foto's naar e-mail als bijlagen Scan

1 Til de scannerklep en plaats het beeld in het midden van het glazen paneel. Vervang de deksel. Met behulp van de computer, start de scanner voorzien programma en selecteer de optie "Start Scan".

2 Op uw computerscherm, kijk voor de software prompt die aangeeft uw scanner goed te scannen. Als de prompt verschijnt, moet u opties zoals de mogelijkheid om het beeld te zetten, slaat u de afbeelding en de afbeelding te vergroten hebben. Zodra u tevreden bent met de beeldkwaliteit, selecteert u "Accepteren Scan."

3 Uit het drop-down menu, selecteert u de indeling waarin u uw afbeelding op te slaan. Voor afbeeldingen zoals foto's, wordt .jpeg of .jpg aanbevolen.

4 Noem het beeld en op te slaan op de harde schijf van uw computer. Navigeer naar uw e-mailprogramma en open uw inbox.

5 Selecteer "Create New Message." Afhankelijk van uw e-mailclient, kunt u een "Attachment" optie in uw e-creatie raam. Of je kan hebben om naar een ander menu.

6 Blader en vind het beeld dat u wilt binnen het "Attachment toevoegen" dialoogvenster te hechten aan het bericht. Nadat u de afbeelding hebt geselecteerd, druk op de "OK" knop op het dialoogvenster. U bent nu terug in het e-mailbericht. Vul de juiste velden in en druk op 'verzenden'. Uw email, samen met het beeld, wordt de ontvanger die u in gestuurd.

Hints

  • Stappen voor het scannen van een beeld en op te slaan op uw bureaublad kan enigszins variĆ«ren tussen de scanner modellen. Raadpleeg uw scanner handleiding voor meer instructie.