Laptop Power-Saving Tips

Een van de grootste voordelen van een laptop is de draagbaarheid. Laptops hebben batterijen en kan draaien voor enkele uren zonder opladen. De precieze hoeveelheid tijd kan duren afhankelijk van de batterij en een aantal instellingen op de computer. Door het gebruik van energiebesparende tips, u de levensduur van de laptop uit te breiden, zodat je meer tijd hebt het werk gedaan te krijgen.

Dim de Screen

Een van de grootste macht riool voor de laptop is het aansteken van het scherm. Wanneer u gebruik maakt van de laptop, hoe lager het verlichtingsniveau om stroom te besparen. Verschillende computers doen dit op verschillende manieren, afhankelijk van wie de fabrikant is, maar de meeste hebben een functietoets en verhogen en de helderheid afname toetsen. U kunt ook de tijd van nietsdoen nodig verkorten voordat het scherm wordt uitgeschakeld door het bewerken van de opties. Een leeg scherm vergt minder energie dan een verlicht scherm.

Turn Off draadloze kaart

De draadloze kaart in uw laptop vereist een grote hoeveelheid vermogen om te zoeken naar en internet signalen te ontvangen. Als u niet in een gebied dat een draadloos signaal al dan niet met behulp van het internet, moet u de draadloze functie van de computer uit. U kunt dit doen door te gaan naar de netwerkinstellingen en uitschakelen van de draadloze adapter.

Gebruik Standby en Hibernation

Standby-modus schakelt de monitor en harde schijf en slaat de geopende programma's in het RAM-geheugen. Dit vermindert de hoeveelheid energie die nodig is en nog steeds kunt u weer wat u werkte zeer snel. U wilt uw werk op te slaan voordat ze in standby-modus, want als de stroom uitvalt, alles opgeslagen in het RAM-geheugen zal ook worden verloren. Winterslaap slaat alle informatie op de harde schijf en schakelt vervolgens uit alles, het behoud van nog meer vermogen dan stand-by. Het nadeel van winterslaap is dat het langer duurt om te hervatten dan stand-by. Om uw computer in een van deze modi te gaan, ofwel gebruik maken van het menu Start en selecteer de gewenste modus in te gaan, of stel uw computer om een ​​van deze modi wanneer u het deksel van uw computer te sluiten in te voeren in te stellen.

Limit CPU-gebruik

Om energie te besparen, het minimaliseren van de hoeveelheid programma's en processen die worden uitgevoerd op de computer. Om de levensduur van de batterij te maximaliseren, geen programma's zoals dvd-spelers of online spellen te draaien, omdat deze de batterij zeer snel zal uitlekken. U kunt ook het aantal programma's die worden uitgevoerd door programma's sluiten in de taakbalk, gelegen aan de onderkant rechts van het scherm te verlagen, die u niet gebruikt.