Hoe maak je een Bluetooth-apparaat voor HP Laptop Install

Hoe maak je een Bluetooth-apparaat voor HP Laptop Install


Uw HP computer die het besturingssysteem Microsoft Windows verbinding kan maken met een Bluetooth-apparaat wordt uitgevoerd zoals uw mobiele telefoon of een Bluetooth-headset. U HP computer kan worden geleverd met een Bluetooth-adapter is geïnstalleerd of u kunt een aparte USB Bluetooth-dongle aan te schaffen. U kunt een Bluetooth-apparaat te installeren op uw HP laptop door eerst te zorgen dat uw laptop op de juiste setup voor Bluetooth-connectiviteit is geweest.

instructies

1 Schakel het Bluetooth-apparaat door op de "Power" of "Talk" knop op het apparaat. Het toestel wordt ingeschakeld wanneer u een pieptoon hoort.

2 Maak het apparaat zichtbaar zodat deze via de computer kan worden gedetecteerd. Volg de instructies die bij het apparaat voor het maken van het detecteerbaar te kwam.

3 Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Bluetooth, dat is gevestigd in de Windows-taakbalk en selecteer "Voeg een Bluetooth-apparaat" in het contextmenu.

4 Zet een vinkje in het "Mijn apparaat is ingesteld en klaar om te worden gevonden" en klik op de knop "Volgende" om verder te gaan.

5 Selecteer het Bluetooth-apparaat toe te voegen en klik op de knop "Volgende" om verder te gaan.

6 Selecteer een optie voor een sleutel en klik op de knop "Volgende" om verder te gaan. Een verbindingsverzoek wordt dan naar het apparaat verzonden.

7 Op een knop op het apparaat om een ​​verbinding met de computer te vestigen. Een muis of toetsenbord verbinding knop aan de onderkant van het apparaat.

8 Klik op de "Finish" knop in de installatiewizard om de Bluetooth-installatie te voltooien.

Hints

  • Druk op de "Antwoord" knop op de headset als deze overgaat wanneer er een verbinding wordt gemaakt met de computer.
  • Uw computer zal het Bluetooth-apparaat niet herkennen als het niet in 'vindbaar' mode.