Hoe maak je CD en DVD labels met behulp van Microsoft Publisher

Computergebruikers zijn afgestapt van floppy disks draaide zich om en zijn gegaan naar het gebruik van CD's en DVD's voor data-opslag. De laatste houdt veel meer gegevens op elke schijf. Microsoft Publisher heeft een sjabloon die duidelijk en gemakkelijk labels kunt maken voor al die onbekende discs tot rond. Lees verder om meer te leren.

instructies

1 Lancering Microsoft Publisher via het menu "Start" of vanaf het bureaublad en een nieuw bestand te maken. Scroll naar beneden in het kader van het nieuwe paneel publicatie en klik op de pijl naar rechts naast Publicaties voor Print. Een lijst van keuzemogelijkheden zal eronder verschijnen en je nodig hebt om Label te selecteren.

2 Lees beneden in de lijst totdat u "CD \ DVD Labels" en selecteer het door erop te klikken. De rechterkant van het venster verschillende soorten labels voor zowel de CD of DVD zelf en het geval van de schijf op. Maak uw keuze van een pre-en-klare sjabloon die u kunt bewerken of start fris met een blanco label. De marges zijn al geschetst voor beide keuzes.

3 Voeg beschrijvende tekst op de cd of dvd-label en case. Klik op "Insert" en "Text Box" in het menu aan de bovenkant van de pagina.

4 Sla het label project. Klik op "File", "Save As" en de naam van het project in het vak Bestandsnaam en 'Opslaan'.

5 Druk het project met behulp van het type label dat voor gebruik werd gesuggereerd. Etiketten die voor de hoes van de cd en de dvd kan mooi worden afgedrukt op karton, omdat zij niet per se hoeft te plakkerig terug te zijn.

Hints

  • Publisher heeft de bestandsextensie van .pub en de standaard map die wordt opgeslagen in is Mijn documenten.