Hoe kan ik toevoegen A Message Board naar uw website GRATIS

Als je een website hebt, overweeg dan het toevoegen van een message board of internet forum, om interactiviteit te verbeteren met uw bezoekers. Een message board moedigt bezoekers om te communiceren met u en andere deelnemers. U kunt het opzetten van een forum dat een aantal categorieën omvat. Gebruik een gratis message board optie, zoals ProBoards, Hyperboards of Boardhost, om je forum te maken en vervolgens te gebruiken HTML toe te voegen aan uw website.

instructies

ProBoards

1 Blader naar de ProBoards website en geef een gewenste naam forum, e-mail en wachtwoord in de sectie 'Uw Forum ". Klik op het vakje in te stemmen met de voorwaarden van de service en klik vervolgens op de "Start Building Your Forum" om door te gaan.

2 Open de verificatie e-mail van ProBoards en volg de instructies om uw account te activeren. Voer de gevraagde informatie, zoals een naam en een categorie boord, op het Forum Setup pagina die automatisch wordt weergegeven. Klik op de "Finish Forum Setup" knop.

3 Klik op de link "Admin" en gebruik vervolgens de menu's die verschijnen om je board te configureren. Klik bijvoorbeeld op de links onder de rubriek "Customize Your Forum" om het kleurenschema van uw Forum Design, en klik vervolgens links onder de sectie "Categorieën" om uw planken te organiseren in categorieën.

4 Open een webpagina bestand en voer "<a href="forum address"> Forum Name </a>" om uw bericht board link naar uw site. Vervang "forum adres" in de eerste tag met uw eigen forum URL, die er als volgt uit: "http: //forumname.freeforums.net.&quot; alternatief type" <iframe src = "forum adres"> </ iframe> "naar je forum aanwijzing direct op uw webpagina.

Hyperboards

5 Navigeer naar de Hyperboards website en voer een voorkeursnaam forum in het daarvoor bestemde tekstveld. Klik op de "Create My Forum" om door te gaan.

6 Typ uw gegevens, zoals een gebruikersnaam en e-mail, in de daarvoor bestemde tekstvelden en klik op de "Create My Forum" knop. Klik op uw forum URL die automatisch wordt weergegeven om verder te gaan. Merk op dat uw URL wordt weergegeven als "http: //forumname.hyperboards.com.&quot;

7 Klik op de link "Login" om in te loggen op uw account en klik op de knop "Admin" om je board te configureren. Bijvoorbeeld, klik op de links onder de "Inhoud" op weg naar boards en categorieën maken, en klik vervolgens links onder de "look" op weg naar je forum skins, afbeeldingen en pictogrammen te beheren.

8 Breng uw website pagina en typ "<a href="forum address"> Forum Name </a>" naar een link naar uw prikbord publiceren op uw pagina. U kunt ook '<iframe src = "forum adres"> </ iframe> "om het prikbord publiceren op uw webpagina.

Boardhost

9 Richt uw browser om de Boardhost website en typ een gewenste naam in het tekstveld. Klik op "Maak een gratis Forum" om de besprekingen te verdelen in verschillende categorieën, of klik op "Maak een gratis Message Board" naar een enkele pagina van threaded discussie te creëren. Klik op de knop "Doorgaan".

10 Vul de vereiste tekstvelden, zoals uw naam en wachtwoord, in de tekst prompts, en klik vervolgens op het vakje in te stemmen met de voorwaarden van de dienstverlening. Klik op de knop "Doorgaan" om verder te gaan.

11 Gebruik de menu's die worden weergegeven om functies te kunnen instellen zoals uw message board titel, categorie en thema. Klik op de knop "Create Message Board" en klik vervolgens op de "Enter Administration Area" knop om te eindigen het aanpassen van uw forum.

12 Start uw web-bestand en voer "<a href="forum address"> Forum Name </a>" om uw bericht board link naar uw site. Uw forum-adres is "forumname.boardhost.com" als u een gratis forum, of "members.boardhost.com/boardname" gekozen als u een message board geselecteerd. Anders, type "<iframe src =" forum adres "> </ iframe>" om het prikbord publiceren op uw webpagina.

Hints

  • Het koppelen van het forum op uw website maakt het forum koppeling verschijnen op uw pagina zodat bezoekers het kan klikken en ga naar je prikbord. Aan de andere kant, een iFrame publiceert het forum direct op de pagina, zodat bezoekers het bestuur functies, zoals houtkap en het schrijven van berichten kunt gebruiken, zonder uw site te verlaten.