Hoe kan ik opnieuw installeren van BitDefender

BitDefender is een antivirus en firewall-software die de computer beschermt tegen virussen en spyware-infectie. BitDefender blokkeert ook phishing-sites en spam, en versleutelt bestanden op de harde schijf. belangrijke software verwijderen van bestanden of het verwijderen van BitDefender-gerelateerde registry informatie kan voorkomen dat de applicatie goed werkt. Het opnieuw installeren van BitDefender kunnen ontbrekende gegevens te herstellen. Voor het opnieuw installeren van BitDefender, moet u eerst de toepassing van het systeem te verwijderen.

instructies

1 Klik op "Start." Voer "programma's" in het zoekveld. Selecteer "Programma's toevoegen of verwijderen" van de resultaten.

2 Scroll naar "BitDefender." Klik rechts op de applicatie en selecteer "Installatie ongedaan maken" in het contextmenu.

3 Volg de aanwijzingen op het scherm om de toepassing te verwijderen. Herstart de computer na verwijdering.

4 Download BitDefender van de officiƫle website (zie de link in Resources), of plaats de backup DVD in het schijfstation.

5 Dubbelklik op het installatiebestand om het installatieprogramma uit te voeren. Lees de licentievoorwaarden, selecteer uw installatie-opties en volg de aanwijzingen op het scherm om de toepassing opnieuw te installeren.

6 Herstart de computer om de herinstallatie te voltooien. Na het opstarten in Windows, voltooiing van de registratie wizard en de configuratiewizard te voltooien opzetten van BitDefender.

Hints

  • Als de Windows uninstaller BitDefender niet volledig te verwijderen, downloaden en uitvoeren van de BitDefender uninstaller (zie de link in Resources).