Hoe te verplaatsen gegevens van de ene computer naar de andere met een crossover of rechte kabel

Hoe te verplaatsen gegevens van de ene computer naar de andere met een crossover of rechte kabel


Als u twee computers, kunt u gegevens van de ene computer naar de andere met behulp van een crossover-kabel of rechte kabels. Ze zijn allebei een type Ethernet-kabel die gegevens overbrengt van het ene punt naar het andere. Een crossover kabel kan direct twee computers zonder de noodzaak van een netwerk. Directe kabel moet worden aangesloten op een router en de computers gegevensoverdracht. U kunt het netwerk hulpprogramma's in Windows om de data-overdracht proces te configureren.

instructies

Verbind de Computers

1 Steek het ene uiteinde van de crossover-kabel in de Ethernet-poort van de eerste computer en steek het andere uiteinde in de tweede computer.

2 Klik op 'Start' en vervolgens 'Configuratiescherm' en selecteer "Systeem en onderhoud" op de eerste computer. Klik op "Systeem" en klik op 'Instellingen wijzigen "onder" computernaam, domein en werkgroep. "

3 Klik op het tabblad "Computer Name" en klik op 'Change'. Klik op het selectievakje naast "Werkgroep" typ een nieuwe naam voor de werkgroep in het tekstvak. Klik op 'OK'. Herhaal dit proces op de tweede computer.

4 Klik op 'Start' en vervolgens 'Configuratiescherm' en selecteer "Netwerk en internet" op de eerste computer. Klik op "Network and Sharing Center" en vervolgens op "Wijzig geavanceerde instellingen voor het delen."

5 Klik op het selectievakje naast "Turn on netwerk discovery" en "Turn on bestands- en printerdeling," en klik op de "Wijzigingen opslaan" knop. Herhaal dit proces op de tweede computer en vervolgens opnieuw op beide computers. Beide computers zijn nu direct verbonden. Hetzelfde proces kan worden gebruikt met rechte kabels, maar de rechte kabels worden verbonden via elke computer een router om beide computers.

Transfer gegevens van de ene computer naar de andere

6 Klik op 'Start' en vervolgens 'Configuratiescherm' en selecteer "Netwerk en internet" op de eerste computer.

7 Klik op 'Bekijk het netwerk computers en apparaten "onder" Network and Sharing Center. " Bestanden en mappen van de tweede computer worden weergegeven.

8 Slepen en neerzetten van bestanden en mappen van de ene computer naar de andere met behulp van dit venster.