Veel voorkomende problemen met JavaScript in Internet Explorer 7

Javascript is een taal die het mogelijk maakt webdesigners om dynamische elementen in websites. Dit wordt voornamelijk gebruikt om een ​​website die zichzelf kan updaten zonder dat de bezoeker voortdurend te vernieuwen de pagina te maken. Echter, er kan JavaScript-functies die niet zal uitvoeren bij het bekijken van websites in Internet Explorer 7.

Redirection

"Ankers" zijn tags op websites die het mogelijk maken een bezoeker direct op een specifiek punt van een pagina worden genomen, in plaats van alleen naar de top van het te zetten. Terwijl u op een navigatie-koppeling de locatie kan dwingen om de waarden dienovereenkomstig te veranderen, met behulp van de voor- of achteruit knoppen om te bladeren door anchor links zullen het veld niet bijwerken.

Bewegende Aankruisvakken

Aankruisvakjes worden gebruikt om een ​​gebied waarvoor een gebruiker meerdere opties uit een groep opties kan selecteren maken in tegenstelling tot een keuzerondje waar slechts één optie kan worden geselecteerd. Als de locatie van een vakje is verplaatst de pagina met behulp van JavaScript, moet de waarde gelijk blijven. Toch zal de waarde te herstellen naar een standaard instelling bij het verplaatsen van een selectievakje in Internet Explorer 7.

Het genereren van Radio Buttons

Waardoor de gebruiker zijn eigen veld genereren op een document is nuttig, vooral wanneer een bezoeker voer een stukje informatie. Bij het genereren van meerdere herhalingen van een set van invoervelden met behulp van JavaScript, Internet Explorer 7 zal geen onderscheid maken tussen de sets van de radio knop opties, wat betekent dat een bezoeker slechts één document, in plaats van één kunnen inchecken in elke iteratie van de velden opgewekt.

setAttribute

De setAttribute commando wordt gebruikt om de kenmerken van elk element op een pagina te wijzigen. Bij het uitvoeren van een pagina JavaScript Internet Explorer 7, maar de waarde van het attribuut kan niet veranderd worden.

Case Sensitivity

Hoofdlettergevoeligheid is een belangrijk onderdeel van web design, omdat web talen zijn hoofdlettergevoelig. Dit veroorzaakt een probleem bij het gebruik van een javascript pagina in Internet Explorer 7, omdat het de "USEMAP" kapitalisatie voor de functie die u toelaat om een ​​afbeelding opnieuw toewijzen vereist. De XHTML-protocol, maar roept op tot "usemap" als het juiste formaat.