Hoe maak je een Portret in C ++ aanmaken

Hoe maak je een Portret in C ++ aanmaken


C ++ is een veelgebruikte programmeertaal. Het is geschikt voor het maken van grafische toepassingen. Deze toepassingen worden vaak gezien als een onderdeel van Windows als Macintosh. Daarom kunt u een portret in C ++ te creëren door het invoegen van een in het programma. Het creëren van of verwijzen naar een afbeelding in C ++ omvat verschillende regels code. Deze code toegang tot afbeeldingen die in uw CImg bibliotheek, dat is een tool waarmee je toegang tot afbeeldingen en documenten worden opgeslagen. U kunt dit proces te voltooien als je wat basiskennis van C ++ programmeren en terminologie, samen met een bestaand programma dat vereist een beeld.

instructies

1 Start uw C ++ compiler.

2 Open het programma waarin u wilt verwijzen of voeg het beeld door te klikken op "File" en vervolgens op "Open." Klik op de bestandsnaam van het programma dat u wilt openen.

3 Referentie uw hele CImg bibliotheek door het intikken van de volgende regel code aan de bovenkant van je programma:

omvatten "CImg.h"

4 Typ de volgende code in het kader van de functie waarin u wilt het beeld zijn:

CImg <unsigned char> image ( "myImage.jpg")

Kenmerk Uw bepaald beeld door het vervangen van het voorbeeld "myImage.jpg" met de bestandsnaam van de afbeelding. C ++ accepteert verschillende beeldformaten zoals .jpg, .bmp, .gif en .png.

5 Geef het beeld van uw programma terwijl deze wordt uitgevoerd door het intikken van de volgende code onder de code getypt in de vorige stap:

CImgDisplay main_disp (beeld, "myImage.jpg")

Vervang "myImage.jpg" met de bestandsnaam van de afbeelding zoals u in de vorige stap gedaan. Het beeld zal verschijnen nadat u opslaan en uitvoeren van uw C ++ programma.