Hoe maak je een Jagged Edge Fix Na een Warp in Photoshop CS3

Hoe maak je een Jagged Edge Fix Na een Warp in Photoshop CS3


Photoshop warp effect kan dramatische en adembenemende diepte toe te voegen aan foto's en afbeeldingen, en de vrijlating van CS3 brengt de kwaliteit van het effect en rijkdom naar nieuwe hoogten. Een probleem dat blijft echter de mogelijkheid overgebleven gekartelde randen na kromtrekken het gehele oppervlak van een beeld. Er zijn een paar creatieve manieren om te gaan met deze harde randen, maar het gebruik van de Blur / gereedschap Natte vinger is misschien wel de snelste en eenvoudigste.

instructies

1 Lancering Adobe Photoshop CS3.

2 Selecteer "Open" onder het menu "Bestand" en open het beeld u gaat vervormen.

3 Voeg een nieuwe (lege) laag, onder het menu "Lagen". Schik deze laag op de "back" van het project, dat wil zeggen, dus het is onder de foto die u gaat worden kromtrekken.

4 Activeer de laag met de afbeelding. Gebruik de Warp tool om de afbeelding te manipuleren zoals gewenst.

5 Zoom in 100 tot 200 procent, zodat u kunt werken met het beeld randen in meer detail. Vanuit uw toolbox, selecteert u de "Smudge" tool. (Dit is dezelfde knop als de Blur tool, dus je kan hebben om over te schakelen naar Smudge als Blur op de toolbox standaard ingeschakeld.)

6 Ga rond de randen van de verwrongen afbeelding en "smudge" een harde of gekartelde randen naar buiten.

7 Selecteer de lege laag die eerder werd gemaakt, nadat de gekartelde randen zijn besmeurd. Gebruik de Fill ( "Emmertje") instrument om de lege achtergrond met een kleur die overeenkomt met of een aanvulling op uw verwrongen beelden vullen.

8 Opnieuw kiezen de afbeelding laag, als de afbeelding randen zijn nog gekarteld of onhandig tegen de achtergrond kleur. Overschakelen van het gereedschap Natte vinger aan de Blur tool. Ga rond de randen vlekkerig en verder vervagen totdat ze worden gemengd met de achtergrond van uw tevredenheid.

Hints

  • Bewaar altijd kopie├źn van uw afbeelding bestanden voordat het beoefenen van beeldmanipulatie technieken, zodat u de enige kopie van uw favoriete foto niet permanent doen vervormen op ongeval.