How to Verify MS Office Installatie sleutel in het register

How to Verify MS Office Installatie sleutel in het register


Alle Microsoft-toepassingen vereisen een product key, die een integraal onderdeel is als het gaat om het installatieproces. De installatie sleutel of productcode is vaak te vinden op de installatie-cd. Als u Microsoft Office downloaden via Microsoft.com, kan de sleutel te vinden op de e-mail van Microsoft je gestuurd ter bevestiging van uw download. Als u het product sleutel kwijt bent, kunt u nog steeds terug te halen in het register met deze eenvoudige stappen.

instructies

1 Klik op de "Start" knop in het systeemvak aan de onderkant van het bureaublad.
Klik op "Run" (Windows XP en eerder) en typ "regedit" in het vak Zoeken en druk op "Enter". Het venster van Windows Register-editor gestart waardoor u volledige toegang tot het register van het besturingssysteem.

2 Dubbelklik op het "HKEY_LOCAL_MACHINE" entry in de linker-venster om de mappen die onder deze sleutel vallen en dubbelklik op de "Software" entry uit te breiden. Binnen de software binnenkomst, zoeken naar en dubbelklik op de "Microsoft" entry.

3 Dubbelklik op de "Office" vermelding onder "Microsoft." Elke versie van Office die is geïnstalleerd op uw computer zal een aparte map onder zijn "Office." Klik op de versie van uw keuze.

2007 Office system
HKEY_LOCAL_MACHINE \\Software\\Microsoft\\Office\\12.0\\Registration

Office 2003
HKEY_LOCAL_MACHINE \\ Software \\ \\ Microsoft Office \\ 11.0 \\ Registratie

Office XP
HKEY_LOCAL_MACHINE \\ Software \\ \\ Microsoft Office \\ 10,0 \\ Registratie

4 Dubbelklik op het "Registratie" map in het linker paneel. Een lijst van de velden en waarden in verband met de registratie van Microsoft Office worden weergegeven in het rechter paneel van het venster.

5 Dubbelklik op "ProductID" van rechts-venster. Het product id wordt vermeld onder "Value Data" in het pop-upvenster.