Hoe Set Up een mobiel apparaat op Twitter

Hoe Set Up een mobiel apparaat op Twitter


Twitter is een social networking micro-blogging service waarmee de gebruikers tot 140 tekens berichten, ook wel bekend als te sturen "tweets." U kunt gebruik maken van Twitter op uw computer of op uw telefoon. Het opzetten van Twitter op je telefoon kan worden gedaan in een paar stappen van uw computer. Van daar, zult u in staat om uw Twitter-account bij te werken vanaf uw telefoon.

instructies

Hoe Set Up een mobiel apparaat op Twitter

1 Meld u aan bij uw Twitter-account van het web. Aan de bovenkant van het scherm, klik op de "Mobile" tab onder het tabblad "Profile Settings".

2 Klik op het drop-down box en kies het land waar u woont. Vul uw mobiele telefoonnummer in verband met de telefoon of mobiel apparaat dat u wilt gebruiken om uw Twitter-account bij te werken. Als u buiten de Verenigde Staten bent, kunt u gevraagd worden om uw mobiele apparaat mobiele provider te kiezen. U wordt gevraagd dit te doen op het scherm.

3 Klik op de knop "Start". Dit zal Twitter gevraagd om het telefoonnummer dat u in door het geven u een nummer om een ​​SMS-bericht te sturen zetten hebben te controleren.

4 Stuur een SMS of tekstbericht naar het nummer op de Twitter-pagina. Het lichaam van de tekst moet zeggen: "GO". Na Twitter het bericht dat u hebt verzonden ontvangt, uw apparaat is helemaal klaar om te gaan. U kunt nu SMS of SMS-berichten om je Twitter-account bij te werken.