Definitie van Identity Theft Cyber

Definitie van Identity Theft Cyber


Cyber ​​identiteitsdiefstal is het gebruik van computers en communicatiesystemen om een ​​elektronische kopie van de gegevens te stelen. Het stelen van deze informatie gaat vaak onopgemerkt en zelden of nooit, is de criminele ontdekt of aangehouden.

Doel

Cyber ​​dieven die persoonlijke informatie online te stelen doen om persoonlijke informatie van een individu te nemen en de informatie te gebruiken om een ​​nieuwe identiteit in om illegale activiteiten te plegen of om te gebruiken voor andere doeleinden te creëren.

illegale activiteiten

Er zijn een aantal cyber dieven die gestolen informatie gebruiken om sofinummers te verkrijgen en om credit card fraude te plegen. Ook sommige dieven gebruik maken van gestolen identiteiten te solliciteren naar een baan onder de naam van de identiteit van een andere persoon.

methoden

Stelen van de gegevens van het individu wordt bereikt door het gebruik van een computer en communicatieapparatuur. Omdat veel computers en communicatie-apparaten online zijn aangesloten, het internet is de belangrijkste manier waarop dit wordt bereikt.

hackers

Hackers gebruiken gebreken in besturingssystemen computers te infiltreren om gegevens te vernietigen en te stelen informatie. Hackers zijn cyber dieven die informatie te stelen voor hun eigen illegale doeleinden.

Kwetsbaarheid

Volgens het Better Business Bureau, omdat er zoveel mensen zijn aangesloten op het internet, computers te beschermen tegen cyber diefstal van identiteit is niet alleen een persoonlijke kwestie, het heeft te maken met de bescherming van onze nationale veiligheid.