Hoe te Mailbox toevoegen aan Exchange 2003

Hoe te Mailbox toevoegen aan Exchange 2003


Microsoft Exchange 2003 biedt uw netwerk met e-mail diensten. Gebruikers op het netwerk kan verzenden en e-mail op te halen op het lokale netwerk of op het internet. De mailboxen worden gemaakt wanneer u een nieuwe gebruiker in Active Directory, dat is het belangrijkste gedeelte van uw Windows-domein dat de gebruikersrechten en bronnen in het netwerk bevat. Een mailbox is geconfigureerd en ingesteld in Active Directory, zodat gebruikers in staat zijn om e-mail op te halen zodra ze inloggen op het netwerk voor de eerste keer.

instructies

1 Klik op de knop "Start" op uw domein server die Exchange-services gastheren. Selecteer "Alle programma's" en kies "Systeembeheer." In dit menu, klikt u op "Active Directory: gebruikers en computers."

2 Klik op uw domeinnaam server naam aan de linkerkant van het venster. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Gebruikers" en selecteer "Nieuw." Selecteer "User" uit de lijst met opties. De nieuwe gebruiker wizard toont een opening venster waarin u de gebruiker en de Exchange-mailbox configureren.

3 Volledige naam en gegevens van de gebruiker in de tekstvakken. In het tekstvak "User logon naam," voert u de naam account van de gebruiker. Klik op de knop "Volgende".

4 Voer het wachtwoord van de gebruiker in het volgende venster. Voer het een tweede keer in de bevestiging tekstvak om te controleren of het correct is ingevoerd. Klik op de knop "Volgende".

5 Vink het vakje "Een Exchange mailbox." De gebruiker Windows logon geeft automatisch in de "Alias" tekstvak. Dit is standaard op een Windows-netwerk. Klik op de knop "Volgende". Klik op "Finish" in het laatste scherm om rekening te houden en de mailbox van de gebruiker te creƫren.