Hoe bekijken en afdrukken in Word 2007

Nu dat je de grote Amerikaanse roman geschreven, moet u weten hoe u de Preview en Print functies in Microsoft Office Word 2007. Veel van de dezelfde opties zijn er, maar er zijn nieuwe degenen ook. Of u nu een pro met Word of een nieuwe gebruiker, vindt u de Preview en Print-functies eenvoudig te gebruiken te vinden. Lees verder om te leren hoe om te bekijken en af ​​te drukken in Word 2007.

instructies

Met behulp van de Preview-functie

1 Open het document om een ​​voorbeeld, als u op dit moment niet mee bezig.

2 Klik op de ronde "Microsoft Office-knop" in de linker bovenhoek van het scherm. U vindt er tal van functies die hier vroeger op het menu "Bestand" in vroegere versies van Microsoft Word te vinden.

3 Highlight "Print" en selecteer vervolgens "Print Preview." U ontvangt het document op het scherm te zien.

4 Kijk naar de opties op het lint nu dat je in de "Preview" -modus. U kunt de marge grootte, afdrukstand wijzigen, wijzigt u afdrukopties en selecteer vele andere printfuncties, terwijl in de "Preview" -modus.

5 Laat de "Preview" -modus door "klikken" op "Sluiten Print Preview."

Met behulp van de Print functie

6 Klik op de "Microsoft Office-knop" opnieuw en hoogtepunt "Afdrukken."

7 Selecteer "Quick Print" als het document geen veranderingen nodig heeft.

8 Kies "Print" als u meer wilt afdrukopties. De "Print dialoogvenster" verschijnt.

9 Accepteer de standaard printer of kies een nieuwe rechts van "Naam."

10 Klik op de "Eigenschappen" of "Opties" knoppen om de verschillende opties te beïnvloeden het uiterlijk van uw document te kiezen. Meer veelgebruikte opties zijn zichtbaar op de "Afdrukvenster," met inbegrip van het aantal af te drukken exemplaren, de volgorde waarin de pagina's af te drukken in, en kiezen voor het hele document, de huidige pagina of af te drukken "Selection", of een reeks pagina's .

11 Selecteer "OK" nadat u uw keuzes te maken en het document wordt afgedrukt.

Hints

  • U kunt de "Quick Print" en "Print Preview" iconen toe te voegen aan de "werkbalk Snelle toegang." Klik op de "Pijl omlaag" aan de rechterkant van de "werkbalk Snelle toegang" tot een selectie van pictogrammen die kunnen worden toegevoegd zien.
  • Er is niet een "file" optie in Word 2007. Het pictogram dat wordt geopend uw opties heeft geen identificatie, maar is de vier kleuren logo in een cirkel in de linker bovenhoek van het scherm.