Add-ons op een VAIO-scherm helderder te maken

helderheid van het scherm in een Sony VAIO kan worden veroorzaakt door ontbrekende of beschadigde stuurprogramma's of hardware problemen. Een deel van de bestuurders is te vinden op de website van Sony, maar er zijn chauffeurs, met name die u helpen om de helderheid aan te passen, dat pas op de CD installatieschijf die bij de computer is geleverd. Als je deze schijf, neem dan contact klantenservice misplaatst bij Sony om een ​​andere te bestellen.

Device Drivers

Controleer het display en andere stuurprogramma's in de Device Manager. Merk op dat een gele driehoek naast een device driver betekent dat het is beschadigd of niet goed werkt. Ga naar "Start", "Configuratiescherm" en "Systeem en onderhoud." Klik op de "Device Manager" koppeling en zoek de video's. Controleer of er een gele voorzorg driehoekje naast de video driver.

Bijgewerkt Bios Driver

Bezoek de Sony model support website (zie referenties). Voer uw Sony VAIO-model. Wacht op een lijst met beschikbare drivers om te verschijnen. Zoek het BIOS bestuurder en de nieuwste versie downloaden. Soms is de macht controllers in de BIOS hebben conflicten met de kracht controllers in Windows, waardoor video fouten.

Utility Drivers

Zorg ervoor dat u alle stuurprogramma's die u nodig hebt. Sony VAIO computers nodig Sony nutsbedrijven, Sony PowerPanel en andere functietoets nutsbedrijven. Download deze van de Sony Driver downloaden website (zie Resource 1) indien beschikbaar voor uw computermodel. Wees ervan bewust dat Sony niet kunnen een lijst opstellen van deze hulpprogramma's op de driver download website voor uw VAIO-model. Klik op de beschikbare hulpprogramma's en drivers te installeren. Verwachten tot ongeveer 12 verschillende nut, functie en video's die betrekking hebben op de helderheid te installeren. Deze zijn vermeld in de beschrijvingen driver. Herstart de computer nadat alle stuurprogramma's hebt geïnstalleerd.

CD Drivers

Plaats de Sony-cd die bij de computer kwam in de DVD / CD drive bay, als je niet het nut drivers die u nodig hebt op de website konden vinden. Wacht tot de CD installatiewizard om automatisch te starten. Kies ervoor om de stuurprogramma's handmatig installeren. Wacht tot de lijst met beschikbare drivers om pop-up op het scherm. Controleer de "Sony Utilities Library", "Sony PowerPanel" en de "Functietoets Utilities." Installeer alleen deze drivers, als je alle andere drivers hebt geïnstalleerd.