Wat zijn de voordelen van een elektronische agenda?

Een elektronische agenda is een geschreven op een computer in plaats van een blad papier. Traditioneel dagboeken zijn private oefeningen geweest in herinnering: een aantekening van de gebeurtenissen. Het internet een nieuwe manier voor mensen om dagboeken te houden: de blog, kort voor weblog. Een blog is een elektronisch dagboek bijgehouden op het internet. Of geüpload en opgeslagen op een harde schijf, een elektronische agenda heeft voordelen anders dan een traditioneel dagboek.

Direct Deel uw Entries

Elektronische agenda's toestaan ​​schrijvers om hun agenda's te delen in plaats van houden ze een geheim. Door middel van blogs, kunnen zij ervoor kiezen om een ​​individueel bericht te maken - of dagboek entry-- privaat of publiek. Door het intikken van hun intrede in hun blog, kunnen ze onmiddellijk ze beschikbaar voor iedereen op het internet te maken. Hoewel sommige schrijvers kunnen kiezen om hun inzendingen privé te houden, door ze te typen op web software die zij toegang tot hun agenda vanaf elke computer die toegang heeft tot het internet heeft.

Geen Lost Diaries

Hoewel elektronische agenda's nog steeds kan verdwalen - als, bijvoorbeeld, een harde schijf opbrandt en er is geen back-up - elektronische agenda's zijn vaak een veiliger manier om data op te slaan dan een traditionele. Schrijvers hebben een aantal opties voor het maken van kopieën van hun elektronische agenda: ze kunnen een back-up van het bestand op een aparte harde schijf, meerdere exemplaren van het item te uploaden naar het internet, zet het bestand op een zip-drive, en nog veel meer.

Integratie en kruisverwijzingen

Elektronische agenda's in staat stellen schrijvers om hun inzendingen te integreren met andere gegevens activa. Ze kunnen afbeeldingen uit Photoshop, voice-bestanden direct invoegen van Garage Band, zelfs videobeelden in hun elektronisch beveiligde ingang. Weblogs zijn in het bijzonder goed geïntegreerd, zodat een elektronische agenda schrijver heeft een schat aan integraties om uit te kiezen. Zo kan bijvoorbeeld met behulp van schrijvers Word Press, Blogger, en vele andere blogging platforms, om hun elektronische agenda's te publiceren video script uit andere bronnen, hyperlink naar relevante online artikelen en informatie, of zelfs hun oudere inzendingen coderen.