Hoe te gebruiken Wolfram Alpha

Hoe te gebruiken Wolfram Alpha


Er is een nieuwe website genaamd Wolfram Alpha, dat het publiek is gegaan - en is in vergelijking met Google of Wikipedia - maar in werkelijkheid is het niet bedoeld om te doen wat een van deze te doen. Wolfram Alpha is een computationeel kennis motor. Het maakt niet zoekopdrachten te doen; het doet berekeningen. In dit artikel zal ik een beetje over hoe het gebruikt wordt uitgelegd -, zodat u kunt zien of het de juiste tool om de gegevens die u nodig heeft te verzamelen.

instructies

1 Hoe te gebruiken Wolfram Alpha

Sinds Wolfram Alpha berekent antwoorden, moet u deze vraag met iets dat kan worden berekend. Hier, bijvoorbeeld, vroeg ik het voor de bevolking van Los Angeles. Hij keerde het nummer en bouwde een grafiek die de groei van de bevolking over meerdere decennia.

2 Hoe te gebruiken Wolfram Alpha


Ik vroeg het ongeveer AT & T voorraad. Ik kreeg een enorme pagina met resultaten, met inbegrip van de huidige prijs, de kernactiviteiten van het bedrijf, recente rendementen, een prijs geschiedenis, prestaties en vergelijkingen, een dagelijkse analyse van rendement, de toekomstige projecties en nog veel meer.

3 Hoe te gebruiken Wolfram Alpha


Wolfram Alpha doet math, natuurlijk, zelfs calculus. Ik wist niet hoe het iets over calculus vragen, maar ik gaf het een eenvoudige vergelijking op te lossen.

4 Hoe te gebruiken Wolfram Alpha


U kunt items met een slash (/) tussen hen te vergelijken. Bijvoorbeeld, ik typte het BBP USA / China in de query. De resultaten werden uitgedrukt als een vergelijking, een waarde en aangeduid op een grafiek.

5 U kunt ook gebruik maken van een plusteken (+) tussen items. Bijvoorbeeld, ik getypt blauw + rood en kreeg resultaten kunnen kleuren door het combineren van deze twee kleuren, samen met een verscheidenheid van manieren om de kleur mathematisch uitdrukken in HTML. Complementaire kleuren en een kleur triade kregen ook.

Hints

  • Wolfram Alpha is niet alles doen. Er zijn vele vragen die je zou kunnen beantwoord van Google dat het niet zal begrijpen, maar zoals ik al zei, het is niet bedoeld om een ​​zoekmachine te zijn. Het is een computational tool.