Virus Framer Definitie

Virus Framer Definitie


Een HTML lijstenmaker virus is beter gedefinieerd als een exploit. Exploits profiteren van kwetsbaarheden in software om het te infecteren met malware die kunnen worden gebruikt om informatie te verzamelen of kwaadwillig programma's of de computer van de gebruiker beschadigen.

Hosting and Infection

Een lijstenmaker exploit wordt gehost op een schadelijke website. Wanneer de browser software die de kwetsbaarheid waarvoor het is ontworpen bezoeken die pagina, de exploit is in staat om uitvoerbare code uit te voeren, het infecteren van de software.

opsporing

Een lijstenmaker virus kan worden gedetecteerd in een browser bij het scrollen naar beneden. Indien de browser frames slaat dan kan het zijn dat het is geïnfecteerd met een framer benutten. Internet security software moet in staat zijn om een ​​lijstenmaker te sporen te benutten voor een bezoek aan de geïnfecteerde pagina.

Preventie / Fix

Browser en andere software kwetsbaarheden worden voortdurend gedetecteerd en opgelost. Regelmatig updaten van de software moet exploits op afstand te houden. Als u vermoedt dat uw browser al besmet is, schakelt u de tijdelijke bestanden van je browser en uitvoeren van een scan van uw computer met uw antivirussoftware, die moet detecteren en het probleem op te lossen.