How To Turn witte gebieden transparant in Adobe Photoshop

Transparante afbeeldingen, zoals GIF, zodat de inhoud en de tekst op een webpagina aan te tonen door middel van de achtergrond van de afbeelding. Bijvoorbeeld, een site ontwerper een plaatje van een auto te plaatsen op een webpagina met een blauwe achtergrond heeft. Omdat de achtergrond van het beeld is transparant, je hebt een auto, omgeven door blauwe zien alleen. U kunt Photoshop gebruiken om vergelijkbare effecten door het draaien van een foto van de witte gebieden transparant te maken.

instructies

Transparantie toevoegen

1 Lancering Photoshop en open een afbeelding die witte gebieden bevat. Voor de beste resultaten, kies er een die een stevige witte achtergrond heeft.

2 Klik op de "Magic Wand" tool in de toolbox om dat gereedschap te selecteren.

3 Klik op het witte gebied van de afbeelding. Photoshop zal alle gebieden van het beeld dat die schaduw van de witte bevatten markeren. Klik op de "Background Eraser" tool om het te selecteren.

4 Zoek de "Options" werkbalk aan de bovenkant van het venster Photoshop. Klik op de drop-down pijl onder het woord 'Image'. Een dialoogvenster met opties wordt weergegeven.

5 Klik op de "Anti-alias" vakje om een ​​vinkje daar te zetten. Laat de standaard waarde van "32" in de "Tolerantie" tekstvak.

6 Klik op het kleine plein aan de "Size" slider, met ingedrukte linkermuisknop ingedrukt en schuif het plein helemaal naar de rechterkant van de slider. Dit maximaliseert de afmeting van de "Achtergrondwisser" tool.

7 Klik ergens in de afbeelding. Photoshop zal de geselecteerde witte gebieden te verwijderen. Als sommige witte gebieden blijven, verhoogt u de waarde in het "Tolerantie" tekstvak op de werkbalk "Opties" en klik op de afbeelding opnieuw. Photoshop zal extra witte gebieden in het beeld te markeren. Als Photoshop wijst gebieden die u niet wilt transparant te maken, druk op de "Ctrl", "Alt" en "" toetsen om de wijziging ongedaan te maken, het verminderen van de "Z Tolerantie" waarde en klik op de foto opnieuw aan witte gebieden te selecteren. Herhaal deze stappen totdat Photoshop selecteert alleen de witte gebieden die u transparant wilt maken.

8 Klik op "Beeld" en vervolgens op "Mode." Klik op "Geïndexeerde kleur" om de "Geïndexeerde kleur" pop-up venster te openen.

9 Klik op "Transparantie" naar een vinkje in dat vakje te plaatsen en klik vervolgens op "OK" om het pop-up venster te sluiten.

Afbeelding opslaan

10 Klik op "File" naar een drop-down menu weer te geven.

11 Klik op 'Opslaan voor web en apparaten. " Het venster "Opslaan voor web en apparaten" wordt geopend.

12 Klik op 'Opslaan' om de "Save optimaliseert als" weer te geven venster.

13 Voer een naam voor het bestand in het "File Name" tekstvak en klik op 'Opslaan'. Photoshop slaat het bestand als een transparante GIF.

Hints

  • Om te controleren of de witte kleur is transparant, voeg de afbeelding om een ​​van uw webpagina's en open de pagina in uw browser. Inhoud onder het beeld wordt weergegeven door de transparante gebieden waar witte bestond voordat je die kleur transparant gemaakt.
  • De "Background Eraser" tool verwijdert alle tinten van wit waarvan de kleur overeenkomt met degene die je met behulp van de "Magic Wand" tool te selecteren. Bijvoorbeeld, als iemand op de foto is het dragen van een wit overhemd die overeenkomt met de kleur van de achtergrond, Photoshop zal dat overhemd transparant te maken. Bij het gebruik van deze techniek te kiezen beelden die een uniforme witte achtergrond kleur die niet overeenkomt met de kleur van een ander voorwerp hebben.