Hoe aan de slag met Google Checkout & PayPal

Hoe aan de slag met Google Checkout & PayPal


Als u wilt kopen of verkopen online, Google Checkout en PayPal zijn twee grote programma's die u in staat om dat te doen. Een account aanmaken voor elk van deze sites is snel en eenvoudig, en zal het kopen en verkopen van online net zo eenvoudig als een paar klikken van een knop. Alles wat je nodig hebt is een e-mailadres en een creditcard of bankrekening aan de slag.

instructies

Google Checkout voor kopers

1 Meld je aan voor Google Checkout. Als u een bestaande Google-account kun je dat e-mailadres en wachtwoord gebruiken om in te loggen. Voer uw naam, creditcardgegevens en factuuradres.

2 Blader door winkels die Google Checkout accepteren door te zoeken naar een bepaalde winkel in de zoekbalk, of door te zoeken naar de Google Checkout-logo naast de naam van de winkel in de resultaten van een zoekopdracht van.

3 Winkelen in de gekozen winkel en als je klaar bent om de kassa, klikt u op het pictogram van Google Checkout. Meld u aan bij uw Google Checkout-account, bekijk de betalingsgegevens en klik op verzenden om uw aankoop te doen. De kaart die u gebruikt voor het aanmelden voor uw account in rekening gebracht.

Google Checkout voor verkopers

4 Meld u aan bij Google Checkout voor handelaren met behulp van uw bestaande Google-account. Als u nog geen account hebt, selecteert u "Meld je nu aan."

5 Beantwoord de vragen op de volgende pagina over uw bedrijf accounts met Google. Geef aan of u een bestaand account via Google Adwords, en vervolgens of u dezelfde account informatie voor Google Checkout of dat gebruik wil dat je een aparte account te gebruiken. Log in met je bestaande account of maak een nieuw account.

6 Voer informatie over uw bedrijf, zoals uw bedrijfsnaam, adres, webadres en hoe u wilt op uw klant factuuroverzichten te verschijnen. Voer uw financiële gegevens, zoals uw BTW-nummer of creditcardnummer voor het geval dat je nodig hebt om een ​​terugboeking te allen tijde te betalen. Klik op de "Complete aanmelden" knop om de registratie te voltooien.

PayPal voor kopers

7 Log in op PayPal.com en klik op de "Aanmelden" knop. Kies of u wilt omhoog zingen voor een persoonlijke of zakelijke account. Klik op de "Get Started" knop onder uw account voorkeur.

8 Vul uw e-mailadres, wachtwoord en contactgegevens. Klik op de knop "Akkoord en Account aanmaken".

9 Kies het type van betaling die u wilt gebruiken voor uw PayPal-transacties. U kunt zich aanmelden om te betalen met uw bankrekening als uw primaire vorm van betaling of uw creditcard. Selecteer "Continue" in het kader van de rekening van uw keuze en voer uw credit card informatie aan de slag te gaan.

PayPal voor verkopers

10 Kies het type van het plan dat u wilt voor rekening van uw PayPal van de verkoper. U kunt de gratis versie of de betaalde Pro-versie te gebruiken. De standaard versie zal kunnen kopers een aankoop te doen via uw site, met een link om de transactie op de site van PayPal te voltooien. PayPal Pro kan de gebruiker de aankoop direct op uw website. De Pro-versie biedt ook rapportering en de scheepvaart opties die de Standard-versie niet.

11 Kies de PayPal-knop die u wilt voorzien op uw website, voor een aangepaste koopervaring. Opzetten scheepvaart en belastingtarieven.

12 Opgericht inventaris waarschuwingen zodat PayPal kunt u een e-mail wanneer je inventaris laag wordt. Klik op de knop "Create" te creëren en ontvang de code, zodat u kunt toevoegen op uw website.