G Karaoke CD, hoe je een CD & amp Make

G Karaoke CD, hoe je een CD & amp Make


De meeste karaoke-systemen maken gebruik van de Compact Disc plus Graphics (CDG of CD & G) bestanden. CDG-bestanden bevatten muziek en graphics / teksten die een persoon in staat om mee te volgen met een song op het computerscherm. Windows 7 maakt het makkelijk voor u om bestanden kopiëren en plakken om aangepaste karaoke lied compilaties te maken en vervolgens te branden op een cd.

instructies

Kopieer CDG bestanden naar uw computer

1 Plaats een CD met CDG karaoke-bestanden in het optische station van uw computer.

2 Klik op "Start" en vervolgens op "Computer." Klik op de stationsletter voor het optische station om de inhoud in Windows Verkenner weer te geven.

3 Markeer de bestanden die u wilt op uw karaoke-cd met de toets "Ctrl" en vervolgens te klikken op elk bestand dat u wilt gebruiken om op te nemen. Nadat u alle bestanden die u wilt opnemen in uw compilatie-cd op te nemen heeft geselecteerd, klik met de rechtermuisknop op een van de gemarkeerde bestanden en klik vervolgens op "Copy" in het pop-up menu.

4 Blader naar een andere map op uw computer waar u de CDG bestanden op te slaan totdat je klaar bent om ze te branden zijn. Klik ergens binnen het venster map en druk op de "Ctrl" toetsen "V" op hetzelfde moment. Windows zal de bestanden van de karaoke-cd naar de map te kopiëren.

5 Herhaal de stappen voor het kopiëren van bestanden van de cd naar uw harde schijf om liedjes uit andere karaoke-schijven toe te voegen.

Brand de CDG bestanden naar een cd

6 Plaats een lege cd-r of cd-rw-schijf in uw cd / dvd-brander.

7 Klik op de "Bestanden op schijf branden met Windows Verkenner" optie wanneer de "AutoPlay" pop-up vensters weergegeven. (Opmerking: Als de "AutoPlay" dialoogvenster niet verschijnt, klik op de knop "Start" en vervolgens Dubbelklik vervolgens op de stationsletter van het cd / dvd-brander "Computer.".)

8 Klik op de "Net als een USB flash drive" optie in het "Burn a Disc" dialoogvenster venster. Voer een beschrijvende naam voor de nieuwe schijf en klik op de knop "Volgende".

9 Open nog een Windows Verkenner-venster. Blader naar de map die de CDG bestanden die u wilt branden op een cd bevat.

10 Markeer alle CDG bestanden in de map door op de "Ctrl" toetsen "A" op hetzelfde moment. Klik met de rechtermuisknop op een van de gemarkeerde bestanden en klik vervolgens op de "Burn" knop aan de bovenkant van het venster van Windows Verkenner.

11 Houd de linker muisknop op een van de gemarkeerde CDG bestanden. Sleep vervolgens alle bestanden naar de map Disc. Windows zal ze automatisch kopiëren naar de CD in het optische station. Klik op de "Sluiten sessie" knop op de werkbalk nadat Windows klaar is met het kopiëren van de CDG bestanden naar de CD.

12 Wacht totdat Windows de cd uit de cd / dvd-station wordt uitgeworpen. Verwijder de cd en sluit de lade van het optische station.