How to Get boeken in verschillende talen op een iPad

De iPad heeft een applicatie genaamd 'iBooks' dat de gebruiker lezen PDF-bestanden die in het geheugen geladen laat. U kunt een PDF van een vreemde taal boek te zetten op de iPad via de iTunes-software die is ontworpen om te synchroniseren met de tablet. De 'iBooks' app, zoals iTunes, is beschikbaar zonder kosten.

instructies

1 Druk op 'slaap / waak "knop van de iPad in de rechterbovenhoek. Schuif de tab op het scherm naar rechts. Tik op het pictogram van de "App Store", dat is op het scherm. Tik op de "Search" knop aan de onderkant van het scherm. Enter "iBooks" in de "Zoeken" tekstveld in de rechterbovenhoek van het scherm, met behulp van het schermtoetsenbord.

2 Tik op het pictogram "iBooks" die op het scherm verschijnt. Tik op de "Install" knop op het scherm dat verschijnt. Voer uw wachtwoord in het "Password" tekstveld in de pop-up venster op het scherm. Wacht als de 'iBooks' app in het geheugen van de iPad is geladen en wordt weergegeven als een pictogram op het scherm.

3 Steek de stekker aan het ene uiteinde van de iPad USB-kabel in aansluiting slot van de iPad. Steek het andere uiteinde van de kabel in een USB-poort op een computer. Klik op "Start." Selecteer "iTunes" in het "All Applications" pop-up menu.

4 Klik op het icoon van de iPad die onder "Devices" aan de linkerkant van het hoofdscherm van de iTunes-programma. Klik op het tabblad 'App' aan de bovenkant van het hoofdscherm van de iTunes-programma.

5 Scroll naar beneden het venster totdat u "iBooks." Klik eenmaal op "iBooks." Klik op de knop 'Toevoegen' aan de rechterkant van 'iBooks. " Navigeren in het venster om het PDF-bestand van het boek dat u wilt toevoegen aan uw iPad. Klik eenmaal op het PDF-bestand. Klik op de knop "Open" aan de onderkant van het venster.

6 Klik op de knop "Apply" aan de rechter benedenhoek van het hoofdscherm van de iTunes-programma. Klik op de "Sync" knop die is vervangen door 'Toepassen'. Doe niets totdat de voortgangsbalk aan de bovenkant van het hoofdscherm van de iTunes-programma klaar is met het synchroniseren van de iPad. Stop iTunes. Verwijder de USB-kabel van de iPad en van de computer.

7 Tik op het pictogram "iBooks" op de iPad. Tik op het pictogram van het PDF-bestand van de vreemde taal boek om te lezen op de iPad.