Hoe kan ik een screensaver instellen

De meeste mensen staren naar een computerscherm voor enkele uren per dag, of het nu voor een full-time baan, persoonlijke business ventures of vrijetijdsbesteding. Meestal die tijd in de voorkant van de computer wordt onderbroken door onderbrekingen en andere activiteiten, maar het is niet goed voor je computer uit te schakelen en meerdere keren per dag in om energie te besparen, terwijl u weg voor een tijdje stap. In plaats daarvan zijn er systemen in de plaats, zoals de screensaver, om uw computerscherm te houden van het opsluiten en om energie te besparen wanneer de computer is ingeschakeld, maar niet wordt gebruikt.

instructies

Activeer Ready-Made Screensavers

1 Hoe kan ik een screensaver instellen

Klik op het menu Start en selecteer Configuratiescherm (u kan nodig zijn om te klikken op het commando "mappen openen" om de opties Configuratiescherm te kunnen bekijken). Dubbelklik op "Display" en het vak Eigenschappen voor beeldscherm moet verschijnen.

2 Hoe kan ik een screensaver instellen


Breng het vak Eigenschappen voor beeldscherm op een alternatieve manier door te gaan naar uw bureaublad van de computer --- de startpositie gezien, dat al uw programma-iconen toont. Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad afbeelding (niet op een pictogram) in en selecteer "Eigenschappen" van de bodem van het menu dat verschijnt.

3 Selecteer het tabblad Screensaver in het vak Eigenschappen voor beeldscherm. De pull-down menu heeft een verscheidenheid aan screensavers al op uw computer geïnstalleerd, zoals de Star Field of Windows Logo screensavers. Selecteer een screensaver om een ​​voorbeeld van hoe het eruit ziet in de display Box te zien of klik op de knop 'Voorbeeld' om te zien dat bekeken op het volledige computerscherm.

4 Klik op de knop 'Instellingen', na het selecteren van uw screensaver, om hoe snel stel de screensaver beweegt. Er kunnen andere instellingen opties, afhankelijk van de screensaver die u kiest. Klik op 'OK'.

5 Bepaal hoe lang de computer inactief moet zijn voordat de screensaver komt met vermelding van het aantal minuten onder de "Wait" optie. Een typische selectie is vijf minuten.

6 Pas de wijzigingen door te klikken op de knop 'Toepassen'. Wacht tot de knop om te gaan grijs (met vermelding van de wijzigingen actief zijn) en klik op "OK."

Set Up een screensaver met behulp van Personal Images

7 Plaats de digitale beeldbestanden (JPG voorkeur) die u wilt gebruiken voor uw screensaver in een map op een locatie op uw computer die u gemakkelijk kunt onthouden en te vinden.

8 Herhaal Deel 1, stap 1 of 2, met het oog op het vakje Display Settings te openen. Selecteer het tabblad Screensaver.

9 Kies "My Picture Slideshow" van de schermbeveiliging pull-down menu en klik vervolgens op de knop 'Instellingen'.

10 Configureer uw diavoorstelling door de beschikbare opties in het vak Instellingen, zoals hoe vaak de foto's moeten veranderen en hoe groot ze moeten zijn. Onder 'Gebruik foto's in deze map "selecteert u de knop" Bladeren "om de map met afbeeldingen die u hebt gemaakt in artikel 2, stap 1 te vinden.

11 Klik op "OK" in het vak Instellingen en herhaal afdeling 1, Stap 6, om de wijzigingen in uw computer systeem toe te passen.