Hoe te gebruiken het internet om te typen snelheid te verhogen

Met de steeds groeiende populariteit van computers, het typen is een zeer belangrijke vaardigheid om te hebben. Hoe sneller je kunt typen, hoe meer mogelijkheden je zal hebben; hoe kunt u uw het typen snelheid te verhogen? Er zijn veel verschillende mogelijkheden beschikbaar, waaronder typen cursussen, online te typen lessen en typen software. Al deze zal u helpen uw typen snelheid te verhogen; je hoeft alleen maar de beste optie voor uw typesnelheid doelen te kiezen.

instructies

1 Het typen lessen op een school kan duur zijn; Ik beveel het nemen van vrije het typen lessen online om uw het typen snelheid te verhogen. Een van mijn favorieten is freetypinggame.net. Deze site biedt het typen lessen, games en tests om u te helpen uw het typen snelheid te verhogen, en het beste van alles het is gratis! Een andere site die u zullen helpen uw het typen snelheid te verhogen is powertyping.com. Deze site biedt te typen lessen op de QWERTY en DVORAK keyboards, het typen van de praktijk en het typen tests en verschillende typen games.

2 Beide sites bieden leuke en effectieve manieren om uw het typen snelheid te verhogen. Er is ook software die u kunt gebruiken om u te helpen uw het typen snelheid te verhogen.
De meest populaire, veruit, is Mavis Beacon leert typen Deluxe. Mavis Beacon, net als de websites te typen lessen, biedt het typen lessen, oefeningen en typen testen. Wat deze typen software, afgezien van de websites training is de rapportage functie. Mavis Beacon leert Typing Deluxe biedt gedetailleerde rapporten die u helpen de sterke en zwakke punten. Dit zal u helpen uw het typen snelheid te verhogen, omdat je weet welke gebieden je nodig hebt om te werken.
Een andere populaire programma om u te helpen verhogen van uw typesnelheid heet TypeRightNow voor Windows. Het grootste voordeel van dit programma biedt, is de afdekking van het toetsenbord; de afdekking van het toetsenbord helpt u uw het typen snelheid te verhogen door te voorkomen dat u van het gluren op de toetsen.

3 Twee andere manieren om te helpen bij het versnellen van onze typen is op 1) de praktijk op een onzichtbaar toetsenbord wanneer je maar kunt en 2) nemen pianospel. Beide methoden verhogen van uw geheugen, vertrouwen in jezelf en vinger kracht.

4 Misschien vanwege de noodzaak voor vandaag het typen van vaardigheden, zijn er vele manieren om uw het typen snelheid te verhogen. Of u nu kiest typen lessen online te nemen of gebruik maken van een software-programma om uw het typen snelheid te verhogen, moet je stok mee. Persistent, oefen je het typen vaak, en je zult snel zien een verbetering van uw typesnelheid.