Hoe maak je Plaats een Micro SD

Hoe maak je Plaats een Micro SD


Compacte elektronische apparaten zoals mobiele telefoons, camera's, MP3-spelers en GPS-apparaten kunnen gebruik maken van een kleine geheugenkaart een Micro SD-kaart genoemd. Deze kleine geheugenkaarten, van minder dan een halve inch over, pak zoveel opslagcapaciteit als grotere kaarten, maar passen in kleine apparaten. Plaats een Micro SD-kaart in de juiste poort, zorg gevoelige contacten niet te beschadigen op de kaart als je omgaat en plaats deze.

instructies

1 Open het klepje van de haven op het apparaat, indien nodig. Als u de kaartlezer met een pc, vindt de sleuf aan de zijkant of het einde van de lezer waar de kaart zal passen.

2 Houd de Micro SD-kaart in je vingers, zorg dat u de metalen contacten niet aanraakt. Raak alleen de plastic behuizing aan de andere kant van de kaart. Het gezicht van de metalen contactpunten naar beneden.

3 Plaats de Micro SD-kaart in de haven of sleuf met de contactpunten naar beneden en het invoeren van de haven of sleuf eerste. Duw de kaart voorzichtig totdat deze vastklikt en niet verder zal bevorderen. Als u gebruik maakt van een adapter, plaatst u de Micro SD-kaart in de adapter eerste en steek de adapter in de poort van de PC.

4 Steek de kaartlezer in een USB-poort van uw pc als u gebruik maakt van een lezer.

5 Verwijder de Micro SD-kaart door deze in te drukken zachtjes totdat deze vastklikt en vervolgens naar buiten te trekken. Uw Micro SD-kaart kan ook gewoon te trekken uit de sleuf, afhankelijk van het ontwerp van de haven. Als u gebruik maakt van een kaartlezer, klikt u op het "Safely Remove Hardware" icoon van het systeemvak en markeer de kaartlezer. Klik op "Stop" en verwijder de kaartlezer van de USB-poort.