Hoe kan ik een laptop batterij Reset

Hoe kan ik een laptop batterij Reset


Als uw laptop batterij is niet aan het behoud van een lading of snel uitsterven, kunt u in staat om het te resetten. Resetten van uw laptop batterij is afhankelijk van het type batterij die je hebt. Je moet kijken naar de batterij en kijk of er een reset-knop, in welk geval het proces is vrij eenvoudig. Als u niet beschikt over een reset-knop hebben, wees maar niet bang; er nog methodes om de batterij te resetten. Als na het proberen deze methoden uw batterij nog steeds niet goed functioneert, kan het nodig zijn om een ​​vervanger te kopen.

instructies

Als de batterij een resetknop heeft

1 Tijdens het gebruik van uw laptop, zodat de batterij volledig te laten draaien. Sla uw werk op de harde schijf of een memory stick, zodat het niet verloren gaat zodra de computer sterft.

2 Sluit uw laptop en laat hem op te laden voor ongeveer een uur zonder te draaien op de computer.

3 Houd de Power-knop op de computer en de reset-knop op de batterij tegelijk. De resetknop kan naar beneden worden gehouden met de punt van een pen of een rechtgebogen paperclip. Lichten zullen aan en vervolgens uit te gaan.

4 Laat de knoppen los en zet uw computer.

5 Laat de batterij volledig op te laden.

Als de batterij niet beschikt over een resetknop

6 Gebruik de computer en laat de batterij volledig leeglopen volledig.

7 Sluit de computer en laat de batterij volledig op te laden zonder te draaien op de computer.

8 Als de stappen 1 en 2 niet werken, dan kunt u power-manager software die is ontworpen voor het resetten van een laptop batterij te downloaden. Het is belangrijk om de instructies nauwkeurig te volgen, omdat de software is bedoeld om te worden gebruikt door professionals.