Hoe maak je goedkoop Signs

Of u adverteert uw aanstaande garage sale, swing band partij, club dans of een verloren huisdier, geen geld te besteden aan een teken dat bij een grafisch ontwerp bedrijf. Maak je eigen borden met slechts een paar regels tekst of veel van de kunstwerken door gebruik te maken van de gratis software proeven of programma's reeds op uw computer. Met een paar klikken, zult u worden ingesteld om uw borden te maken en uit te gaan en beginnen met adverteren.

instructies

Met behulp van Paint

1 Open het Paint software die bij de computer, die meestal onder de "Accessoires" of hoofdstuk "Entertainment" onder "Alle Programma's" op uw menu "Start". Open het menu "Beeld" en klik op Stel je bord afmetingen "Attributen."; voor een standaard pagina van kopieerpapier, typt u 8,5 inch met 11 inch en klik op "OK."

2 Klik op de "Text" tool, die eruit ziet als een "A" op de werkbalk en klik op in de buurt van de bovenkant van het bord. Als een tekst toolbar niet openen op de witte ruimte, pull down het "View" menu en klik op "Tekst Toolbar." Selecteer een grote, gewaagde doopvont zoals de olifant of Arial Black het teken gemakkelijk te lezen en verhoging van de tekst grootte 200.

3 Typ het teken bericht, zoals "Alle kussens zijn een kopen, krijgen een gratis", "Gevonden Maine Coon," "Pool opent vandaag nog!" Of "Keltische band zoekt drummer."

4 Klik op de "Penseel" tool, selecteer het medium ronde borstel hoofd en een kleur uit de "Color Picker" aan de onderkant van het scherm, dan is een ontwerp op het bord, tekenen, zoals een uitroepteken, boeket bloemen of gitaar. Switch kleuren verf en penseel hoofden accenten toe te voegen aan het ontwerp.

5 Sla het bord door te trekken naar beneden in het menu "Bestand" en klik op "Opslaan als." Geef het teken van een naam en een bestemming op uw computer, zoals het bureaublad. Klik op 'Opslaan'.

Met behulp van Publisher

6 Open Publisher, die in uw Microsoft Office Suite of ter beschikking kunnen worden opgenomen voor een gratis 30-dagen te downloaden van Microsoft (zie bronnen sectie). Klik op 'Publicaties' voor print en kies de optie "Signs". Blader door de beschikbare preset teken ontwerpen, zoals 'Help Wanted "," Closed "en" Garage Sale. "Dubbelklik op een teken om het te openen in de Publisher werkruimte.

7 Klik op de cursor op een placeholder regel tekst op het bord om de woorden te markeren en typ vervolgens direct over hen met uw eigen informatie. Voeg alle informatie zoals uw telefoonnummer, adres of details over iets wat je verkoopt of een band prestaties.

8 Klik op de link "Kleurenschema's" op de "Sign Options" venster aan de linkerzijde van de uitgever werkruimte. Blader door de kleurgroepen en dubbelklik op één, die automatisch verandert je bord kleuren.

9 Klik met de rechtermuisknop een afbeelding op het bord dat u wilt wijzigen. Selecteer "Change Picture", kies dan "Clip Art." Typ een woord of zin, zoals "hond", "poker cards" of "zwembad" en klik op "Go". Blader door de resultaten en dubbelklik op een grafische dat vervolgens verschijnt op zijn plaats op het bord.

10 Open het menu "Bestand", klikt u op 'Opslaan als', geef het teken van een naam en een plaats om te worden opgeslagen op uw computer en klik op de knop "Opslaan".

Met behulp van Word

11 Open Word, die meer dan waarschijnlijk is geïnstalleerd met uw computer Microsoft Office Suite, of downloaden als onderdeel van een gratis Microsoft Office 30-dagen trial. Open het menu "Bestand" en klik op "Nieuw." Toen de "Nieuw Document" venster opent, type "teken" in de "online Zoeken naar" vak en klik op 'Go'. U kunt meer specifiek te zijn, zoals "yard koop bord "of" verloren hond teken ", maar kan minder resultaten te krijgen.

12 Blader door de lijst met resultaten, klikt u op een link naar het bord bekijken, klik op de knop "Download" om het bord in uw Word-werkruimte te openen.

13 Markeer de placeholder tekst op het bord en typ erover met uw eigen informatie. Gebruik de tekst werkbalk aan de bovenkant van de pagina om de tekst lettertype, de grootte en positie veranderen.

14 Voeg een afbeelding aan het bord door te trekken naar beneden in het menu "Invoegen" klikken "Beeld" en het selecteren van "Clip Art." Typ een woord of zin in de "Zoeken naar" in en klik op 'Go'. Blader door de resultaten, double -klik een grafische en sleep deze op zijn plaats op het bord.

15 Klik op het menu "Bestand", selecteer "Opslaan als" de naam van de teken en geef het een bestemming op uw computer. Klik op de knop "Opslaan".

Hints

  • Meest elementaire thuis printers zijn ingesteld om alleen te accepteren papier teken formaten van 8,5 inch met 11 inch. Als u wilt een teken groter is dan die te maken, heb je een paar opties. Je kunt je aanmelden breken in stukken ontworpen om dat papierformaat, dan lijm ze samen op een bord. Zo niet, dan moet je je bestanden op een flash of USB-stick op te slaan en breng het naar een drukkerij, die u een offerte kunnen geven over het afdrukken van uw bord (dit is ook uw beste keuze als u een teken gemaakt van vinyl willen , foam board of plastic, aangezien uw eigen printer niet kan dat doen).