Hoe maak je een Proxy Server pingen

Pingen is een manier van het testen van de verbinding tussen computers en de tijd die nodig is om gegevenspakketten te verzenden tussen computers. Wanneer een proxyserver wordt gebruikt verzoeken tussen clients en servers passeren, kan een ping worden uitgevoerd om ofwel de snelheid van de verbinding of als middelen via het netwerk toegankelijk te bepalen. Dit is vooral belangrijk als het gaat om diensten die het gebruik van een enkele proxy-server nodig, bijvoorbeeld, het spelen van online games of surfen op het internet. Pingen op meerdere proxies kan ook nodig zijn om te bepalen hoe veel proxies zijn beschikbaar voor het scannen van IP-ranges.

instructies

Configureren Proxy Server

1 Ga naar het menu Extra (Internet Explorer 6.0) en klik op "Internet-opties" "Connections" "LAN-instellingen."

2 Selecteer de optie "Proxy Server" en controleer vervolgens op "Gebruik een proxy server voor uw netwerk."

3 Typ adres van de proxyserver in het vak "Address".

4 Typ het poortnummer van de proxy-server in het vak "poort". Standaard, dit is meestal 8080.

5 Sluit het dialoogvenster "LAN Settings" vak door te klikken op "OK."

6 Klik op "OK" opnieuw voor de "Internet-opties" dialoogvenster.

de Ping

7 Download of ga naar een website die biedt pingen opties voor klanten meer dan een proxy server (zie bronnen). Zodra het milieu of de software is gedownload en geïnstalleerd, zal het pingen cliënt in staat zijn om Ping aanvragen via een proxy te starten zonder foutmeldingen.

8 Voer de hostnaam of het IP-adres van de machine die u wilt pingen. In dit geval is de proxyserver onze pingen bestemming. Als alternatief, kunnen we proberen om een ​​computer die ligt buiten de proxy-server pingelen. Voor sommige sites, moet u de DNS lookups en hoe lang dergelijke lookups moet worden gedaan of zou moeten duren opgeven.

9 Geef het aantal en de grootte van elk pakket dat u wilt versturen. Dit is belangrijk als je wilt latency en andere snelheid problemen te bepalen. Als de site of software biedt mogelijkheden voor het genereren van logbestanden, behalve die bestanden voor later. Controleert de huidige responsetijden huidige pakketverlies en lopend gemiddelde responstijden te bepalen of de verbinding betrouwbaar.

Hints

  • Te versnellen prestaties van het netwerk, selecteert u de "Bypass Proxy Server voor lokale adressen" vakje onder het vak "Internet Options".
  • Als u gebruik maakt van Internet Explorer 5.0, moet de proxy-poort-instellingen de onderstaande syntax volgen:
  • http: // <adres>: <port>
  • Oneigenlijk gebruik van schuine strepen en syntax fouten zal resulteren in mislukte pings, omdat de browser niet in staat om de proxy server te vinden zal zijn.