Hoe maak je een Network Adapter Card inschakelen

Hoe maak je een Network Adapter Card inschakelen


Een netwerkadapter, of netwerkkaart, kan uw computer toegang tot een netwerk. Het biedt de basisfunctionaliteit die het mogelijk maakt voor het verzenden en ontvangen van gegevens. Als deze kaart is uitgeschakeld, verliest u alle netwerkverbindingen en zijn dus niet in staat om het internet te surfen, toegang tot gedeelde mappen of e-mails op te halen. Een netwerkadapter kan worden uitgeschakeld om verschillende redenen, van een stuurfout van een gebruiker handmatig te klikken uitschakelen. Wat de oorzaak, waardoor het apparaat is een snel en eenvoudig proces.

instructies

1 Klik op "Start" van uw Windows-bureaublad.

2 Klik met de rechtermuisknop "Computer" voor Windows Vista en Windows 7 of "My Computer" voor XP. Kies "beheren." De console Computerbeheer wordt geopend.

3 Klik op "Device Manager" in het menu aan de linkerkant. Dit zal een lijst van alle hardware-apparaten aangesloten op uw computer mee te nemen.

4 Openen "Network Adapters." Dit zal alle adapters op uw computer te tonen. Een adapter kaart die is uitgeschakeld zal verschijnen met een rode "X" over het pictogram.

5 Met de rechtermuisknop op de adapter kaart in kwestie en selecteer "Enable." Verlaat de manager apparaat.

Hints

  • Als uw apparaat niet goed is ge├»nstalleerd of de bestuurder nooit ge├»nstalleerd, wordt de kaart niet te zien in het apparaat manager.