Hoe kan ik een Crest in Illustrator Maak

Een heuvelrug is meestal een schild-vormige ontwerp, vaak gebruikt om een ​​wapen te geven. Het kan een vlakke bovenkant hebben of meer sierlijke met twee bochten en een middelpunt op de top. U kunt een kuif in Adobe Illustrator vrij gemakkelijk te maken van geometrische basisvormen met behulp van de beschikbare instrumenten in het deelvenster Pathfinder. De kam symmetrische houden, zodat de linkerzijde van dezelfde verhoudingen als rechts, maakt de helft van de eerste kam. Dupliceren en samenvoegen van de twee helften.

instructies

1 Lanceer Illustrator en een nieuw document te creëren door op "Ctrl" en "N" op het toetsenbord. Stel de breedte op 600 pixels en de hoogte op 800 pixels. Klik op 'OK'. Klik op het menu "View" en selecteer "Slimme hulplijnen."

2 Selecteer de "Ellipse Tool" van de Toolbox. Plaats het gereedschap bovenaan de pagina ongeveer een kwart van het linker. Sleep het gereedschap naar beneden en naar de rechterkant van de pagina. Merk op dat de breedte en hoogte display onder de cursor zoals u het slepen. Maak een lange, dunne ovale ongeveer 360 pixels breed en 690 pixels hoog.

3 Druk op de "Pijl omlaag" op het toetsenbord totdat de ovale de onderkant van het document raakt. Gebruik de linker of rechter pijlen om de ovale ongeveer het midden te plaatsen.

4 Plaats de cursor aan de bovenzijde van het document, gecentreerd op de ovale zodat de intersect lijn verschijnt. Beweeg de cursor naar links ongeveer 60 pixels. Sleep het naar beneden en naar rechts, terwijl de toets "Shift" ingedrukt te houden totdat de cursor de linkerrand van het document raakt. De meting onder de cursor geeft de cirkel is ongeveer 364 bij 364 pixels.

5 Kijk voor de Pathfinder panel. Als je het niet kunt zien, maken als zichtbaar door "Pathfinder" te selecteren in het menu Venster. Druk op "Ctrl" en "A" om de cirkel en de ovaal te selecteren, klik vervolgens op de "Minus Front" knop in het deelvenster Pathfinder. Een cirkel-vormige beet wordt uit de ovale genomen.

6 Selecteer de 'Rectangle Tool "van de Toolbox. Beweeg de cursor net onder het middelpunt van het ovaal. Dit plaatst de cursor buiten het document. Sleep de cursor omhoog en naar links, zodat het volledig bedekt de linker helft van het ovaal.

7 Druk op "Ctrl" en "A" op het toetsenbord en vervolgens opnieuw op de "Minus Front" knop in het deelvenster Pathfinder. Alleen de linker helft van een kuif blijft nu.

8 Druk op "Ctrl" en "C" om de half-kam, dan "Ctrl" en "V" om de kopie te plakken kopiëren. Klik op het menu "Object"; selecteer "Transform" en klik op "Reflect." Selecteer "Verticale" in het deel As van het venster Reflect en klik op "OK." De tweede helft van de kruin wordt omgedraaid.

9 Klik op de "Selection Tool" in de Toolbox en sleep de tweede helft van de top, zodat de vlakke rand van de vlakke rand van de eerste helft met de bovenste en onderste punten uitgelijnd raakt.

10 Druk op "Ctrl" en "A" om beide helften te selecteren. Klik op de "Unite" knop in het deelvenster Pathfinder. Uw crest is nu in één stuk klaar om te worden gekleurd en ingericht als u te behagen.

Hints

  • Om een ​​kuif met een vlakke bovenkant maken, laag een rechthoek over de top in plaats van de cirkel.