Hoe kan ik Problemen Lotus 123?

Hoe kan ik Problemen Lotus 123?


Lotus 1-2-3 is een spreadsheet programma dat hielp om de oorspronkelijke IBM PC als een business class computer in het midden van de jaren 1980 te definiëren. Lotus 123 is op dit moment een deel van de SmartSuite business applicatie suite die is eigendom van en wordt ondersteund door de IBM Corporation. De computer hardware, besturingssysteem, 123 toepassingsprogramma of werkblad databestanden kan bijdragen tot problemen ondervonden tijdens het werken met de software. Raadpleeg de 123 helpbestand en IBM middelen website ondersteuning te isoleren en het oplossen van problemen die het werken met deze software.

instructies

1 Download en installeer de nieuwste software patches voor het besturingssysteem van uw computer als uw Lotus 123-programma niet wordt geladen of uit te voeren. Lopen verschillende andere toepassingen om ervoor te zorgen dat uw computer en het besturingssysteem naar behoren functioneren. Verwijder de Lotus 123 software opnieuw installeren als het is het enige programma dat niet correct wordt uitgevoerd.

2 Launch 123 en klik op "File - Gebruikers Setup - 123 Opties" te herzien en aan te passen configuratie-opties. Klik op het tabblad "File Locations" om de standaard map te selecteren en bestanden 123 bij het opstarten wordt automatisch geladen. Gebruik de 123 Help-bestanden te werkblad gegevensbestanden associëren met 123, indien nodig, zodat ze direct vanaf uw bureaublad kan worden gestart.

3 Load 123 werkblad bestanden in alternatieve toepassingen als u last fouten te openen, lezen of opslaan van bestanden. Laad het werkblad in SmartSuite "Key View" of Microsoft Windows "Quick View" utility om integriteit van het bestand te controleren. Veel data corruptie problemen kunnen worden opgelost door het laden van de 123-werkblad in Microsoft Excel of Lotus Approach en opslaan van het bestand in een alternatieve formaat. U kunt dBASE, Excel, tekst en andere bestandsformaten laden in 123 om te blijven werken met het programma 123.

4 Raadpleeg de webgebaseerde middelen die IBM levert aan meer geavanceerde problemen op te lossen. Bezoek de IBM Support Portal op het web en klik op "Lotus SmartSuite" als het geselecteerde product. Voer "Lotus 123" in het filter zoekbalk om toegang te krijgen tot de ondersteunende documentatie naar Lotus 123. Klik op "Support" relevant zijn voor een specifieke vraag om technische ondersteuning en andere gebruikers van de software met behulp van een forum formaat vormen.

Hints

  • Backup kritische werkblad data op een consistente basis om problemen met data corruptie te minimaliseren. Verschillende bestand corruptie reparatie utilities zijn beschikbaar voor download op het web om geavanceerde bestand corruptie problemen op te lossen. Zoeken naar "123 bestand te repareren" te herzien de gratis hulpprogramma's en betaalde diensten die beschikbaar zijn.