Digital Photo Effects in Photoshop CS3

Digital Photo Effects in Photoshop CS3


Adobe Photoshop CS3 is een uitgebreid programma waarin zowat elke vorm van foto-effect is mogelijk. De opties die beschikbaar zijn via filters alleen kan je bezig te houden voor uren. Photoshop biedt een groot aantal andere vormen van manipulatie die u in staat om de werkelijkheid te corrigeren of maak uw eigen. Een beknopt overzicht van de effecten kunnen krijg je wees in de goede richting bij het leren van wat Photoshop in staat is.

filters

Filters zijn gemakkelijk one-click-effecten die u kunt toepassen op een foto, direct gelegen langs de belangrijkste horizontale menubalk. Artistiek, Penseelstreek en Schets filters kunt u een foto eruit verschillende soorten verf, inkt en potlood of zelfs toe te voegen film korrel te maken. Blur en verscherpen filters kunt u de focus van de foto te manipuleren in 15 manieren. Verstoren en Stylize filters maken oppervlakken die de foto twirling, zwaaien of zelfs breken van de afbeelding in onsamenhangend tegels veranderen. Andere filter categorieën omvatten Noise, Pixelate, Render, textuur, video en andere. Deze effecten variëren van het toevoegen in de wolken of stof en krassen op het simuleren van 16 soorten studio verlichting.

transformeren

De Transform gereedschap bevindt zich onder het menu "Edit". Je moet ten minste een deel van uw foto geselecteerd voordat het gereedschap Transform beschikbaar komt. Transformatie opties kunnen worden gebruikt in zowel creatieve en corrigerende manieren. Schalen, roteren en spiegelen uit te voeren praktische functies met de grootte en de oriëntatie van uw foto. Scheef, vervormen, perspectief en Warp kan uw foto kijken aan de kant geschoven, geprojecteerd in de ruimte, vanuit een andere hoek, of, zoals de naam al aangeeft, in het algemeen kromgetrokken. Deze tools kunnen ook nuttig zijn wanneer het proberen om verstoringen die zijn opgetreden bij gebruik van een groothoeklens door rechttrekken gebogen lijnen te corrigeren.

aanpassingen

Aanpassingen bevinden zich onder het menu "Beeld". Deze effecten omvatten in het algemeen contrast en kleur. Levels, Curves, Helderheid / Contrast en Shadow / Highlight bieden verschillende manieren van het aanpassen van de waarde levels. Minder verzadiging maakt van uw foto in een zwart-wit beeld met behoud van de kleurenmodus. Color Balance, Hue / Saturation en Photo Filter ofwel passen kleurzwemen of verander de tint van het beeld volledig. De laatste vier aanpassingen --- Omkeren, Threshold, gelijk worden gemaakt en Posterize --- bieden de meest creativiteit in het verminderen van waarden of het manipuleren van kleur.

Lagen

Door te begrijpen hoe lagen werken in Photoshop, heb je de tool om onbeperkt foto-effecten te creëren. Meerdere beelden kunnen bovenop elkaar lagen die afzonderlijk bewerkt worden geplaatst. Vijfentwintig overvloeimodi kan de gelaagde beelden zichtbaar op hetzelfde moment. Een van deze modus, genaamd Overlay, combineert beelden even, terwijl Vermenigvuldigen alleen overlays de donkere waarden van de bovenste afbeelding. Het veranderen van de laag volgorde van elke afbeelding kan ook verschillende effecten te creëren. Niet alleen kunnen afbeeldingen worden gelaagd bovenop andere beelden, maar patronen en gradiënten kunnen ook worden gelaagd. Photoshop wordt geleverd met tientallen vooraf geïnstalleerde patronen en verlopen die kan worden benaderd door het creëren van een nieuwe vulling laag in het menu "Layer". Duizenden meer zijn online beschikbaar die u kunt downloaden en gebruiken.