Hoe te converteren naar Flash H.264

Er zijn een breed scala van video formaten op de markt van vandaag. Meeste ofwel specifieke functies of zijn ontworpen voor gebruik met een specifiek programma. Flash H.264 is een van de nieuwste en meest krachtige video formaten beschikbaar. Comprimeert niet alleen een videobestand, waardoor het streamen via internet en downloaden sneller, maar behoudt de definitie van de grotere bestanden. H.264 is de indeling veel websites tonen hun filmtrailers in.

instructies

1 Volg de link naar de Xilisoft Video Converter website. Dit kan door de link in het gedeelte Bronnen. Klik op "Download" onder de standaard editie.

2 Klik op 'Bestand opslaan' wanneer wordt gevraagd of u wilt het bestand op te slaan.

3 Dubbelklik op de zojuist gedownloade bestand. Dit zal verschijnen in ofwel een "Downloads" pop-up venster of als pictogram op het bureaublad.

4 Klik op "OK" en vervolgens op "Run" op de vraag of u wilt het programma uit te voeren.

5 Selecteer uw taal en klik op "OK."

6 Klik op "I Agree" wanneer blijkt de licentieovereenkomst. Je zal niet worden toegestaan ​​om de software als u het niet eens te installeren.

7 Klik op "Next" wanneer blijkt de installatie locatie. Als u wenst om dit te veranderen, klikt u op "Bladeren" en typ de gewenste bestemming, maar de standaard instelling wordt aanbevolen.

8 Klik op "Next" en vervolgens op "Install." Het programma zal nu beginnen te installeren.

9 Klik op "Finish" wanneer de installatie is voltooid. De Xilisoft Video Converter zal automatisch gestart.

10 Klik op de knop die een blauwe film strip lijkt samen met een groene plusteken. Dit zal bestanden toe te voegen. Selecteer de video die u wilt converteren en klik op "OK." standaardoptie de output formaat is H.264, dus er is geen behoefte aan te raken. Op het rode punt bovenaan het scherm. Dit zal de video te converteren.