Hoe maak je een Screen Saver SIT Bestand toevoegen

De bestandsextensie ".SIT" verwijst naar een bestand compressieformaat getiteld "Stuffit." Het bestand wordt gebruikt om meerdere bestanden die zijn gecomprimeerd en verkleind tot een gemakkelijk hanteerbare bestand dat kan worden geopend en geëxtraheerd later overbrengen. Het toevoegen van een screen-saver in SIT formulier in om een ​​computer vereist extractie van het bestand en de installatie.

instructies

1 Download een bestand compressie-utility software als je niet al een hebt op je computer. Je zult het nodig hebben te halen en de inhoud van de "zit" bestand. Installeer het programma op uw computer wanneer het downloaden is voltooid.

2 Open de winning-programma en klik op "File" en vervolgens op "Open." Een zoekvenster verschijnt. Zoek de "SIT" bestand dat u wilt uitpakken. Te markeren en druk op "Open." Wanneer geladen, wordt het bestand weergegeven in het hoofdvenster van de winning programma. Alle extractie programma's werken hetzelfde in dit verband.

3 Selecteer het bestand in het hoofdvenster en druk op de grote "Extract" knop op de werkbalk boven. Terwijl elke extractie programma is iets anders, zal al een knop getiteld "Extract" of "Extract To" boven het hoofdvenster voorzien. Kies een locatie op uw computer waar u de inhoud van het bestand uit te pakken. Druk op "OK."

4 Ga naar de map waarin u het uitgepakte bestand opgeslagen in en vind de screen-saver file. Dubbelklik op het bestand om het openstellen van de installatie venster. Het venster zal u door het installatieproces.

5 Klik op het menu 'Start' op uw bureaublad. Kies "Control Panel" en type "schermbeveiliging" in het zoekvak. Klik op de optie "Change Screen Saver." Er wordt een venster te laden toont u de availble screen-spaarders op de computer. Kies degene die je zojuist hebt geïnstalleerd en klik op "OK." De nieuwe screensaver zal nu laden wanneer de computer inactief is.