Welk type Items zijn het best verkocht op Craigslist?

Welk type Items zijn het best verkocht op Craigslist?


Als je oud genoeg om de dagen wanneer kranten advertenties regeerde voor het wegwerken van dingen die je niet meer nodig hebt onthouden, zult u dagelijks zijn bijgewerkt voor de 21e-eeuw in uw lokale Craigslist gemeenschap. Met ingang van september 2013, bereiken ze over de hele wereld in 70 landen, met meer dan 100 miljoen advertenties per maand geplaatst. Kopers en verkopers samenkomen om zaken te doen door middel van Craigslist voor zo ongeveer alles wat je maar kunt bedenken. De aard van de service maakt sommige items makkelijker te verkopen dan anderen.

ticket Me

Tickets voor concerten, festivals, sportevenementen en gala's doen het goed op Craigslist, in het bijzonder dicht bij de dag van het evenement. Sommige verkopers slagen om tickets te kopen om een ​​zeer populair evenement goedkoop - op een voorschot pre-sale of voor minder-wenselijke stoelen - en ze verkopen tegen een winst wanneer de vraag stijgt op het laatste moment. Omdat Craigslist werkt als een lokale gemeenschap bron, kunt u tickets snel te verkopen en de betaling direct ontvangen zonder het gedoe, kosten en de verloren tijd die betrokken zijn bij de scheepvaart.

Big Stuff

Andere online verkopen en veilingen locaties is geschikt voor grote, grote voorwerpen, zoals auto's en meubels, maar het vooruitzicht van de scheepvaart en het risico van beschadiging tijdens het transport met een lokaal persoon tot persoon verkoop een wenselijke optie, in het bijzonder voor de dingen die gewonnen ' t kwalificeren om e-mail in een doos. Deze grote - en soms big-ticket - items kunnen niet zo moeilijk om te verkopen op de nationale veiling planken, maar ze vereisen speciale vervoersdiensten of kopers bereid zijn om cross-country wagen te halen een aankoop. Craigslist doet ook goed met de ultieme stoere-to-ship Rubriek: huizen te huur, lease of de aankoop, die in persoon inspectie vereist en reist niet met de zeldzame uitzondering van een huis dat moet worden verplaatst.

elektronisch Yours

Kopers kunnen aarzelen om elektronica en computers te kopen op de veiling boards uit angst voor ontmoeting met een gewetenloze verkoper die schepen hen een baksteen in een doos, een vals artikel of een product dat niet meer werkt. Op Craigslist, goede foto's geven kopers een duidelijke voorlopige blik op het item te koop, en in persoon te kopen biedt hen een kans om de computer op te starten of testen van de musical versnelling voordat plunking onderaan hun zuurverdiende geld. Televisies en andere grote, potentieel gevoelige elektronica profiteren van het lokale karakter van de dienst, het vergroten van het vertrouwen van kopers in hun vermogen om een ​​punt thuis te komen in een stuk.

Parts and Materials

Auto en motor onderdelen, de bouw levert, office-apparatuur verbruiksgoederen: dit soort items te profiteren van de lokale pick-up, dat dient als een kenmerk van de Craigslist transactieproces. Zelfs kleinere onderdelen kunnen wegen op de zware, moeilijk te schip kant van de schaal, en verkopers die een deel van een totaal auto of motor kunnen kopers met bijpassende behoeften en contant geld te vinden. Excess hout of gipsplaten, een extra wastafel, een broodje van draad of 10 zakken van beton te maken slechte kandidaten voor de wereld must-schip van de online veiling, maar een lokale koper zal ze op te halen.