Hoe te testen Browser Settings

Hoe te testen Browser Settings


Webbrowsers zijn wat ons in staat stellen de toegang tot het internet. Of uw browser Mozilla Firefox, Internet Explorer, Chrome, Opera of Safari, te weten de instellingen van je browser is belangrijk. Deze instellingen bevatten informatie over de beveiliging van uw computer, plug-ins, en het systeem details.

Een upgrade kan nodig zijn als uw browser niet voldoet aan bepaalde eisen die nodig zijn om bestanden te downloaden van een webpagina. Zonder bepaalde upgrades, de toegang tot bepaalde sites niet mogelijk zal zijn. Gelukkig, het testen van instellingen van je browser is heel eenvoudig te doen. Voor elk van deze browsers, invullen slechts twee of drie stappen met succes de taak.

instructies

1 Klik op het icoon browser Safari. Klik vervolgens op "Edit" en selecteer 'Voorkeuren'.

2 Klik op de browser Firefox-pictogram en gaat u naar 'Voorkeuren'.

3 Klik op de browser Internet Explorer-pictogram. Klik op "Tools" en ga naar "Internet-opties."

4 Klik op het icoon Opera browser. Klik vervolgens op "Tools" en scroll naar beneden naar 'Voorkeuren'.

5 Klik op de browser Chrome-pictogram. Klik op 'Opties'. Selecteer "Under the Hood."

Hints

  • Houd uw browserversie up to date. Dit zorgt voor eenvoudiger bestanden en video downloads.
  • De pop-up blocker, die blokkeert pop-up advertenties, is een belangrijk punt in uw browser-instellingen. Wat lijkt een ontzegging van de toegang tot een site kan soms alleen de werking van uw pop-up blocker zijn.
  • U kunt ook controleren of de instellingen van je browser op de BrowserHawk website (zie bronnen). Voer het webadres in en klik op 'Enter', en de site geeft de versie van uw browser, display en de lay-out, beveiliging, plug-in informatie, informatie over de verbinding en java-instellingen van uw browser. Op zoek naar de instellingen van je jezelf het beste is. U kunt geen wijzigingen in uw instellingen BrowserHawk te maken.
  • Als u niet tevreden bent met uw huidige browser, is het mogelijk om over te schakelen naar een andere. Sommige browsers, zoals Safari (die vroeger alleen compatibel met Mac-computers was), zijn nu beschikbaar voor andere systemen.