Hoe om te stoppen met Auto Dial Up

Wanneer u van dial-up van DSL of kabel internet service wil je om het te stoppen van het zijn uw standaard netwerkadapter. Anders, wanneer u probeert te verbinden, zal je in de fouten; U kan ook worden gericht aan aanbevolen browser of standaard e-log-in scherm dat software provider.

instructies

1 Klik op de knop "Start" en typ "Mening netwerkverbindingen" in het zoekvak.

2 Klik op 'Bekijk netwerkverbindingen "en vervolgens met de rechtermuisknop op de dial-up netwerk adapter die u wilt stoppen met auto-dialing.

3 Klik op "Verwijderen" en vervolgens met de rechtermuisknop op de verbinding die u wilt instellen als standaard netwerkadapter voor uw internetverbinding.

4 Klik op "Enable," klik "in te stellen als standaard Connection," en sluit het dialoogvenster.

Hints

  • Verwijder de telefoonlijn verbinding als het nog steeds op uw computer is aangesloten.
  • Verwijder de dial-up software van uw computer nadat u deze stappen toepassen. Als u vindt dat u nodig hebt om het te gebruiken, installeer een nieuwere, verbeterde versie om de verbinding te voorkomen. Na dat, opnieuw toe te passen deze stappen om het terug zetten als standaard, indien gewenst.
  • Mogelijk wordt u gevraagd om uw administrator wachtwoord in te voeren om deze maatregelen toe te passen.
  • Zelfs nadat u stopt met de automatische dial-up op uw computer, kan dat Internet-account nog steeds open. Als het is, kunnen kosten verder te lopen. In dit geval moet u contact opnemen met uw vorige provider en vragen dat uw oude dial-up rekening te worden gesloten.