Hoe de Achtergrond Gallerij Lijst in PhotoShelter wijzigen

PhotoShelter biedt een online portfolio voor fotografen, waardoor ze om websites te bouwen om hun werk met weinig technische achtergrond te laten zien. De achtergrond voor de PhotoShelter galerie lijstweergave wordt overgenomen van de basis-website achtergrond. U kunt de galerie lijst achtergrond te veranderen, maar het verandert ook de algehele website achtergrond. Omdat PhotoShelter een sjabloon kleur of achtergrond selector bevat, moet u de standaard CSS naar de galerij lijst achtergrond te veranderen overschrijven.

instructies

1 Log in op uw rekening Photoshelter control panel.

2 Klik op "mijn website," en klik vervolgens op "Customize".

3 Blader door de beschikbare thema's en proberen om er een met een achtergrond die je leuk vindt. Als je je niet kunt vinden, of als u liever uw huidige thema te houden en eenvoudig te veranderen de achtergrond, ga dan naar de CSS bewerken.

4 Klik op "Customize CSS (Advanced)."

5 Typ of plak de volgende:

inhoud {

background: # 000000;
}

Verander de achtergrond HTML kleurcode van "000000" om de gewenste kleur. Als je niet bekend bent met HTML kleurcodes, verwijzen naar een HTML-kleurenkaart.

6 Stel afbeelding een achtergrond in plaats van een kleur, indien gewenst. Om het beeld van een achtergrond in te stellen, gebruikt u de volgende code:

inhoud {

background-image: url ( "image-url ');
}

Vervang image-url met de URL gewenste van de achtergrondafbeelding, het verlaten van de enkele aanhalingstekens in de plaats.

7 Klik op 'Wijzigingen opslaan' en klik vervolgens op "View Site" om de nieuwe gallery lijst achtergrond weer te geven.