Hoe kan ik toevoegen Meer Highlights naar Microsoft Word

Markeer items om jezelf eraan te herinneren dat ze opnieuw te beoordelen, naar huis rijden een belangrijk punt of om u te helpen iets herinneren. Terwijl het gebruik van een markeerstift wordt onderwezen vanaf jonge schoolgaande leeftijd, met de nadruk op het scherm is een nog eenvoudiger proces. Het toevoegen van hoogtepunten om een ​​Word-document betekent niet opgedroogd markers, geen ongelijke lijnen en zo vele hoogtepunten, zoals vereist, allemaal in een paar klikken.

instructies

1 Open Microsoft Word. Klik op het menu "Bestand". Selecteer "Open." Zoek het document om meer highlights toe te voegen aan en dubbelklik op de bestandsnaam.

2 Ga naar de eerste sectie te markeren. Houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep de cursor naar het gedeelte van de tekst te markeren om gemarkeerde kleur toe te voegen op. Een klein pop-up venster verschijnt boven de gemarkeerde sectie.

3 Klik op de "Tekst Highlight Color" knop, die eruit ziet als een "ab" en heeft een onderstreping van de laatst gebruikte steunkleur in het document. Als u op de knop wijst op de sectie in die kleur.

4 Markeer een ander gedeelte van de tekst met de cursor. Klik drop-down menu op de knop "Tekst Highlight Color", dat is het kleine pijltje naast het pictogram. Kies een gekleurd plein van de fly-out menu om te dienen als een nieuw hoogtepunt kleur voor die sectie.

5 Herhaal de cursor markeren proces en de "Tekst Highlight Color" knop om meer highlights toe te voegen aan het Word-document.